Bubu Goryl Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 ja bym tyle nie dal, kupilem rok temu 1999r, z oryginalnym przebiegiem 19 400km, wszystkimi ksiazkami i pudlem czesci zapasowych, do tego przelotowy tlumik oryginalny do KMXa i mini kierunki, po malutkiej wywrotce z ledwo widocznymi sladami za 3900zl (do rejestracji) Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedek92 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 (edytowane) nie ma na allegro kmx'ow a jak sa to starocie albo setki kilometrow odemnie:p Edytowane 3 Sierpnia 2007 przez speedek92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 ja bym tyle nie dal, kupilem rok temu 1999r, z oryginalnym przebiegiem 19 400km, wszystkimi ksiazkami i pudlem czesci zapasowych, do tego przelotowy tlumik oryginalny do KMXa i mini kierunki, po malutkiej wywrotce z ledwo widocznymi sladami za 3900zl (do rejestracji) Mowie ci ja mam na sprzedaz. Wymieniam teraz w nim tylna tarcze klocki, jest po wymianie oleju (Motul) nowe aku, jezdze na Castrol R2. Jest na kostkach pzdr. i chce 4.700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 koledzy z kąd bierzecie częsci zamienne do swoich kaw? :crossy: Nie chodzi mi o allegro. A i czy znacie jakąś stronke z manualami do klx250? Albo sie orientujecie gdzie złapać jakiś tani moduł. Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukKawasaki Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 siemanko jaką świecę radzicie do kmxa z góry dzięki za odpowiedzi dzisij właśnie założyłem nowy moduł i moto juz w końcu śmiga;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDRZEJ-KMX Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Witam wszystkich, wie ktos moze gdzie w KMXsie sa blokady i jak je sciagnac?? Jesli tak to prosze o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelmlody Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 zobacz kilkanaście postów wstecz. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 zastanawia mnie jedno ze jedne KMX lecą prawie po 135-140km/h a drugie ledwo co 120km/h hmm :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 jedne maja zebatki na predkosc 16/48 (moj na tych lecial 120) inne maja na przyspieszenie (moj na tych lecial 135), jedne maja silnik w dobrym stanie, inne w gorszym, jedne maja oryginalny przelotowy wydech inne maja seryjny, moze byc wiele powodow... Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 przy moim (przed remontem) szedł tylko 120 i koniec :) 15/48 pod obciązeniem (na 6 biegu) krecił do 8tys a na biegu jalowym ponad 12tys tak wiec chyba nie jest zablokowany ,tlumik jest pusty kolanko na dyfuzorze(kryza) zeszlifowana,igła na samej górze ,kompresja jeszcze nawet była w miare dobra ,w silniku nie było zadnych luzów ,teraz wymieniony wał i tłok ciekaw jestem czy osiagi sie poprawią :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukKawasaki Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 kupię ślimak do kawasaki kmx jakby ktoś coś miał proszę o kontakt moje gg 3503887 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 mysle za da sie go naprawic jezeli masz zepsuty, jak zeby sa lekko wyjachane i zebatki w slimaku sie blokuja to wcisnij pod ta wezsza zebatke nacieta podkladke aby ja podnioslo... czesta awaria w KMXach... tez to mialem... Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 przy moim (przed remontem) szedł tylko 120 i koniec :P 15/48 pod obciązeniem (na 6 biegu) krecił do 8tys a na biegu jalowym ponad 12tys tak wiec chyba nie jest zablokowany ,tlumik jest pusty kolanko na dyfuzorze(kryza) zeszlifowana,igła na samej górze ,kompresja jeszcze nawet była w miare dobra ,w silniku nie było zadnych luzów ,teraz wymieniony wał i tłok ciekaw jestem czy osiagi sie poprawią :buttrock: Najlepsze zebatki to 14/48 :buttrock: W sensie takie,zeby szlo na trase skoczyc - licznik w razie czego zamyka,na 6biegu wykrecal mi sie do konca licznika i obrotomierza :crossy: Tylko nie sprawdzaj osiagow zaraz po zlozeniu :notworthy: Pozdro Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 ja mialem, dyfuzor nie ruszany, iglica na polowie,tlumik przelotowy,zebatki 14/48 135km/h przy 10,5 tys obr... Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Miales tuleje czy nikasil ? U mnie silnik byl z oryginalnym,udokumentowanym przebiegiem 12tys - motocykl byl od dobrego znajomego. Przy 10,5tys bylo cos kolo 135-140km/h - nie powiem dokladnie,bo juz nie pamietam po prostu. Wiem,ze w momencie zamkniecia licznika (nie dobicia do 140 - wskazowka po prostu lezala na dole), bylo prawie albo i rowno 12tys (niezbyt dokladnie mi ten obrotomierz wskazywal). Ogolnie to fajne moto bylo,ale nie bede tu spamowal :) Pozdro Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi