jurer Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Gaźnik czyszczony... bo niedawno mi się zapchał.. w sumie nie zawsze to jest, ale w 99% mojej jazdy występuje on, oczywiście tylko podczas dodawania obrotów, nie podczas spadania obrotów.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Gaźnik czyszczony... bo niedawno mi się zapchał.. w sumie nie zawsze to jest, ale w 99% mojej jazdy występuje on, oczywiście tylko podczas dodawania obrotów, nie podczas spadania obrotów.. Pozdrawiam Może to juz łożyska na wale??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 ja u siebie przy ok 4 tys obr, przy przyspieszaniu i utrzymawaniu obrotów w tych okolicach, miałem jakby drgania od silnika tak jakby nie było wałka wyrówn. ale mysle ze to raczej norma bo wkoncu to singiel :icon_arrow: Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurer Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 (edytowane) dokladnie tak jak napisał Bubu! szczególnie przy utrzymywaniu obrotów! to tak mniej więcej 4-5 tys przy 5 już te drgania zanikały ;) czyli można by rzec, że ten typ tak ma? :lalag:Bubu a jak sie jeździ na DR 125? widze że mała zmiana.. tym razem na 50 zarejstrowane? Jak sprawa z "wypadkiem" - sorra za off ale ciekawość mnie ściska Edytowane 30 Maja 2007 przez jurer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 No Suzi ok :lalag: wolniej jezdzi ale pali tez mniej :clap: (3,5L), z wypadkiem wsumie sie dobrze skonczylo - upomnienie dostałem a nastpenym razem odroczka jezeli cokolwiek podobnego bedzie... ;) no a SUZI to rasowa pięćdziesiątka :) Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 No Suzi ok :biggrin: wolniej jezdzi ale pali tez mniej ;) (3,5L), z wypadkiem wsumie sie dobrze skonczylo - upomnienie dostałem a nastpenym razem odroczka jezeli cokolwiek podobnego bedzie... :P no a SUZI to rasowa pięćdziesiątka :D Kolejny OFF : jak zarejstrowales na 50??? mam kmx-a i ma z tym problem:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Jak sie zaczałem dowiadywac jak to zrobic w KRK to zwątpiłem trzeba miec duzooo znajomosci.... Kupiłem juz piecdziesiątke, 330km w jedna strone zrobilem... :P Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Przyznam sie :biggrin: nie czytalem tematu od poczatku, bo juz sie troche rozwinal. Mam pytanie, mysle ze juz bylo ale ja nie moge znalesc:( !. Jaka ma przelatowa KMX 125?? 2.czy dostane bez problemu oponki do jazdy po asfalcie i zcasami po szutrach;) Wiecie o co chodzi :) 3. Czy KMX jest wygodny w dluzsze trasy cos kolo 300-400km. 4. Czy ktos ma zdjecie kmx z tylnim centralnym kufrem?? Bo chyba zamocowac do tego bagazniczka sie da:P A gdzies musze buty do szkoly wozic.... 5.Jakie moto byscie wybrali kmx czy tdr. Chce smigac duzo w trasy, codziennie do szkoly z zcego 30km po marnym asfalcie a 5 po dosc ciezkim terenie;) Mysle ze nikt nie bedzie mial za zle maloego off topu :clap: Pozdrawaiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelmlody Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Chyba kmx nie będzie zbyt idealny to moto jak się go kręci to pali 6-8l na 100km. A ogulnie to moto jest wygodne ma bardzo dobre przyspieszenie, ma strasznie miękkie przednie zawieszenie. Na TDR nie warto wybierać się w ostry teren. Oponki jakieś powinny się znaleść. Jeśli będzie Cie stać na paliwo to bardzo dobry sprzęt, lecz jeśli z kasą marnie to polecam dr 125 lub xl 125. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Jak jestes zainteresowany kupnem kawasaki kmx 125 to wal na gg 6056306 moto po generalnym remoncie silnika! naprawde polecam pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 CZy kmx odblokowanym da sie podrozowac w trasie z predkoscia 120?? CZzy bedzie on lepszy do bradziej turystycznej jazdy niz dt ?? Pozdro.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 CZy kmx odblokowanym da sie podrozowac w trasie z predkoscia 120?? CZzy bedzie on lepszy do bradziej turystycznej jazdy niz dt ?? Pozdro.... nie, 90 to taka optymalna prędkość , mówię o wpełni odblokowanym gdzie zamyka licznik Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Ja jak podrozowałem do szkoły (20 km) to ponizej 120 nie schodziłem przewaznie trzymałem pod 130km/h i jechało sie całkiem ok, nie grzal sie ani nic lecz spalanie 8L to minimum przy takiej jezdzie... Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebekmx Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Ja jak podrozowałem do szkoły (20 km) to ponizej 120 nie schodziłem przewaznie trzymałem pod 130km/h i jechało sie całkiem ok, nie grzal sie ani nic lecz spalanie 8L to minimum przy takiej jezdzie... Hehee ładnie silniczek w dupe dostaje po takim dłuższym przejeździe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Nie narzekał raczej :flesje: fakt ze przy 24 tys był remont ale cała reszta oprocz cylka to ideał był :banghead: Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi