Skocz do zawartości

wszystko na temat kawasaki kmx

Rekomendowane odpowiedzi

Pawelmlody napisał:

Dzięki Bubu. POZDRO

Mi padł moduł zapłonowy. Wysłałemn go do firmy zajmującej się naprawą. Lecz nie mogą go oni całkowicie oczyścic gdyż wewnątrz znajduje się krzemionka i boją się całkowitego uszkodzenia modułu. tam gdzie jest już oczyszczony mają przelutowac wszystko może to cos pomoże zobaczymy w poniedziałek będę miał odpowiedź.Koleś proponuje mi wykonanie zamiennika co o tym myślicie? rozglądałem się za kupnem używanegoi ale nic nie mogę znaleźc szlak mnie już trafia że nie ma czym jeździc co radzicie? :icon_question:

damian-kmx napisał:

Dzięki tylko mysle jak to zrobic zeby kasy w błoto nie wyrzucic ciekawe czy sprawny jest :icon_question:

Cześć mam takie pytanie jaką macie wartość rezystancji na czujniku temperatury, albo jaki macie na nim symbol bo ja mam jakieś 28k i nie wiem czy to wartość rezystancji czy co innego. Pytam się przez to że miałem częściowo nie wkręcony czujnik temp i mi wskazywał odpowiednią temperaturę. I nie wiem czy to ktoś specjalnie zrobił bo jest nie odpowiedni czujnik czy nie mógł wkręcić ( teraz jest wkręcony do końca).

Witam Panowie, mam pytanko bo ostatnio przytkał mi się dozownik, tłok spuchł i się zatrzymał... Po ostygnięciu niby ok ale pierścionki brzęczą :icon_rolleyes: :bigrazz: :lalag: z resztą i tak już powoli się zbliżał czas na wymianę. Wracając do pytania mam kmx125 z 1989r czy w tych starszych jest nicasil czy żeliwo??? Bo jak nicasil to będzie musiał poczekać na naprawę ;) :P :banghead:

Chyba, że ktoś przede mną tuleje wsadził...

Gr4nd napisał:

Ponawiam swoje pytanie:

Za jaką cenę wyrwę kmx'a z roku ~2000 w pełni odblokowanego ? Zarejstrowanego na 125/50 ?

Czy wygodnie jest jechać KMX'em z pasażerem ?

http://moto.allegro.pl/search.php?string=k...18446&country=1

według mnie niewygodnie

transport bus + 4os

stała trasa Łódź-Paryż-Łódź
PW, GG lub 663 231 860