Pepper Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 !Powiem Ci jak to jest wsiadasz i jedziesz tak jak na rowerze...... :) :biggrin: :biggrin: Wiesz co, Ty lepiej może już nic nie mów, a już na pewno może przestań udzielac rad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 (edytowane) Wiesz co, Ty lepiej może już nic nie mów, a już na pewno może przestań udzielac rad. tak jest Panie :) :biggrin: Masz 100% racji....... :biggrin: :biggrin: Coz za powaga....stary to byl zart i zmien ten ton........czytaj czasem dokladnie i przemysl co ma wydzwiek prawdziwy a co nie...... Edytowane 12 Września 2006 przez Madzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 12 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Instrukcja postępowania na upalny poranek1 woda!2mydło!3dezodorant (bez użycia powyższych tworzy prawdopodobnie ową porażającą mieszankę) Czynność powtórzyć kilka razy w ciągu dnia, oraz przed snem. Ps. Skończmy już z tymi głupotami. woda + mydlo na zlocie i to pare razy dziennie to nie zawsze da sie radę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorota. Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Uderz w stół a nozyce sie odezwą ... Obiecuje że nic już więcej nie powiem o dezodorancie :biggrin: pzdr :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 na gumę.... Chyba balonówę tudzież rozpuszczlną Mambę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anulka Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 a ten avatar to po tej własnie czołówce? :) sory za :biggrin: No kurde ciemne techłopy jak cholera!Oczywiście, że po czołówce, i po jeździe pod wiatr, i piciu na umór! No cały czas pisałam odnosząc się do awatarka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 No Panowie!Wszystko co piszecie to prawda jest najczystsza! Adu jeździ jak pokraka i tak już se gębe poharatała, że wstydzi się jej pokazywać! Dlatego wybrała najprzystojniejszego kolegę "motocykliste" i wstawiła w awatarka.Anulka musiałaś się pucować??? Cholera! A tak się wszystkim zaczęłam podobać........ :) Smutno mi...... Teraz to nikt nie zwróci na mnie uwagi, wiedząc, że to nie ja na tym zdjęciu echhhhh życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 ha! a ja tutaj w holandii mam widoczki nie z polski :) kobiety policjantki motocyklistki, czasami rowerzystki... można się w każdej zakochać :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Chyba balonówę tudzież rozpuszczlną Mambę :biggrin: Panowie wola TURBO,bardziej adekwatna.......... Anulka musiałaś się pucować??? Cholera! A tak się wszystkim zaczęłam podobać........ :) Smutno mi...... Teraz to nikt nie zwróci na mnie uwagi, wiedząc, że to nie ja na tym zdjęciu echhhhh życie nie smuc sie Kazda potwora znajdzie swego amataora.....chyba :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 ha! a ja tutaj w holandii mam widoczki nie z polski :) kobiety policjantki motocyklistki, czasami rowerzystki... można się w każdej zakochać :biggrin: W Holenderkach? A jak je rozróżniasz od krów motocyklistek i krów rowerzystek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 W Holenderkach? A jak je rozróżniasz od krów motocyklistek i krów rowerzystek? Heee dobre...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 po mundurze! za mundurem motocykle sznurem :) no i jeszcze dzięki temu, że mieści się całym tyłkiem na siodełku :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 No, no widze że wątek sie rozwija, a ja dzisiaj nawet jedną dziewczyne w mieście na skuterku widziałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 No, no widze że wątek sie rozwija, a ja dzisiaj nawet jedną dziewczyne w mieście na skuterku widziałem... Na skuterkach bardzo duzo dziewczyn jezdzi, po Poznaniu nawet nie jedna!!!! :biggrin: :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorota. Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Proponuje kobietom jeżdżącym na skuterach by przesiadły się na motocykle.. przecież to nawet nie ma co porównywać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi