Madzik Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 :notworthy: No wiesz każde ma w życiu swoje 5 minut i dobry post, teraz czas na wspólne spotkania w gronie skuterów snieżnych Tak szybko nas rozgryzłaś, że nici z długiego tematu :) no przyznaje miales dlugie 5 min bo poderwales duuuzo osob na proste nogi....... nie ma co sie nawzajem prowokowac....lepiej zacznijmy organizowac jakis zlot na przyszly sezon..... wtedy pogadamy na zywcu...bylo by wesolo.... :biggrin: :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 :biggrin: no przyznaje miales dlugie 5 min bo poderwales duuuzo osob na proste nogi....... nie ma co sie nawzajem prowokowac....lepiej zacznijmy organizowac jakis zlot na przyszly sezon..... wtedy pogadamy na zywcu...bylo by wesolo.... :biggrin: :) No patrzcie, a ja myślałem że my podrywamy na motory, a dziewczyny na ładne, proste nogi...O kurka, znowu mi się wszystko kojarzy..... :icon_razz: No i co wy macie z nami, chopami, zrobić :notworthy: No róbta ten zlot! jak trzeba to odczepię mojej kobiecie łańcuch od kuchni i przyczepię do motocykla :cool: ! Pozdro! Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 hehehe, na sprzęcie yossa to tylko koleżanki mają szansę się przejechać. :icon_razz: Bez obaw, zrobimy sie na bóstwa. :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoss Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 :notworthy: .... nie ma co sie nawzajem prowokowac....lepiej zacznijmy organizowac jakis zlot na przyszly sezon..... wtedy pogadamy na zywcu...bylo by wesolo.... :biggrin: :icon_razz: nareszcie mądry pomysł. Madzik piwko dla Ciebie :) a nawet 3 piwka :biggrin: :cool: :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Ja czekam na yossa i jego sprzęt. Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 nareszcie mądry pomysł. Madzik piwko dla Ciebie :biggrin: a nawet 3 piwka :cool: :) :) Twoje zdrowie trzymam za slowo.....!ja mowie serio serio!!!!na pewno bedzie sporo chetnych.....miejsce sie wybierze ,tak w srodku Polski by bylo sprawiedliwie...oczywiscie nie moze byc inaczej jak Pan bedzie przewazajaca liczba.... :icon_razz: ,Buber nawet swojej Zonie kule od nogi odczepi by mogla sie pojawic :icon_eek: !!!Panowie mile widziani,bedziecie nas zabawiac :notworthy: :biggrin: VISUZ zrobi sie na bostwo wiec bedzie wesolo a YOSS bedzie nas wozil na moto :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Ja ubiorę różowe stringi. Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Ja ubiorę różowe stringi. jak takie co na zdjeciu to masz wjazd bez kolejki.... :crossy: oczywiscie musisz je miec na sobie jak bedziesz wiezdzal...... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsiekHonda Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 ,Buber nawet swojej Zonie kule od nogi odczepi by mogla sie pojawic :) !!!Panowie mile widziani,bedziecie nas zabawiac ;) Madzik czy ty na głowe upadłaś? Jak oni mają nas zabawiać skoro żony zabierają? Powariowaliście? Jakie żony? Żony to w domu niech obiad gotują, dywany piorą... przecież tyle zaległych prac dmowych jest do zrobienia. Co będziecie im głowe zawracać :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Madzik czy ty na głowe upadłaś? Jak oni mają nas zabawiać skoro żony zabierają? Powariowaliście? Jakie żony? Żony to w domu niech obiad gotują, dywany piorą... przecież tyle zaległych prac dmowych jest do zrobienia. Co będziecie im głowe zawracać :) Asiek :crossy: masz racje....ze tez ja glupia :) BUBER przyczep zonie 2 kule do nogi by pod zadnym pozorem nie ruszala sie z kuchni ...a noz sie obiad przypali,a tak bedzie go miala caly czas na oku... :D :) PANOWIE SLYSZELISCIE CO POWIEDZIALA ASIEK, ZADNEGO DRZEWA DO LASU........ ;) :) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 oj pachnie rozwodami ;) :crossy::D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 19 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 (edytowane) Ja ubiorę różowe stringi. Nie rób mi konkurencji :crossy: i powiedz czy to te własnie stringi co na obrazku Asiek :) masz racje....ze tez ja glupia :D BUBER przyczep zonie 2 kule do nogi by pod zadnym pozorem nie ruszala sie z kuchni ...a noz sie obiad przypali,a tak bedzie go miala caly czas na oku... :P :D PANOWIE SLYSZELISCIE CO POWIEDZIALA ASIEK, ZADNEGO DRZEWA DO LASU........ ;) :) :P Oj Madzik młoda to i mysli wolniej, ale ty Buber to żeś kiche odwalił Madzik czy ty na głowe upadłaś? Jak oni mają nas zabawiać skoro żony zabierają? Powariowaliście? Jakie żony? Żony to w domu niech obiad gotują, dywany piorą... przecież tyle zaległych prac dmowych jest do zrobienia. Co będziecie im głowe zawracać :) To rozumien, ze ty jako zona zostajesz w domu i ddasz sie tym wszytkim zajęciom, które wymieniasz :) Edytowane 19 Września 2006 przez Fidel5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 No cóż... jestem w komfortowej sytuacji. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 19 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 (edytowane) No cóż... jestem w komfortowej sytuacji. :) masz własne stringi ?:crossy: czy kochasz inaczej :) ;) a może zrobisz sobie sam takie zdjęcie jak Vatz.... Edytowane 19 Września 2006 przez Fidel5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsiekHonda Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 No patrzcie, a ja myślałem że my podrywamy na motory, a dziewczyny na ładne, proste nogi...O kurka, znowu mi się wszystko kojarzy..... :crossy: No i co wy macie z nami, chopami, zrobić ;) No róbta ten zlot! jak trzeba to odczepię mojej kobiecie łańcuch od kuchni i przyczepię do motocykla :) ! Pozdro! Nie chce bronić kolegi, ale może on miał na mysli pilnowanie motocykla, wkońcu teraz tyle kradna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi