skodafelicia Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Witajcie. Mamy wrzesień czyli sezon motocyklowy powoli zbliża sie do końca (chociaz każdy chciałby by trwał on jak najdłużej). Wielu z Was (motocyklistów) już teraz rozgląda się bądź szuka miejsca na przezimowanie swojego sprzęta. Proponuję tańszą alternatywę w stosunku do firm, które świadczą taką usługę, mianowicie miejsce u mnie w garażu za 50 zł/miesięcznie. Garaż pod budynkiem na osiedlu strzeżonym non-stop. Dla porówniania powiem tylko że w salonie Boldor w Warszawie cena wynosi około 100 zl/miesiąc. Dodatkową zaletą może być możliwość "podłubiania" sobie przy motocyklu zimą. Dysponuję stojakiem więc jest możliwość uniesienia np. któregoś z kół. Moja oferta skierowana jest przede wszystkim do motocyklistów z Warszawy i okolic. Wszelkie pytania na PW, gg: 1044284 lub mail: [email protected] Pozdrawiam P.S. Nie bardzo wiedziałem, w którym dziale umieścić mojego posta... najwyżej mnie przeniosą :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Jakby ktoś chciał z okolic Konina zostawić moto u mnie w garażu to nie ma problemu :icon_mrgreen: Za 40zł na miesiąc ;) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 A FV wystawiacie? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 A FV wystawiacie? :icon_mrgreen:Hmm to da się chyba załatwić, bo rodzice mają firmę ;) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atrian Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Za 40zł na miesiąc Tylko pozazdrościć że tak tanio, bo u mnie na wsi w miejscowości Goleniów woj zachodniopomorskie za przechowywanie motocykla zimą jak i korzystanie z niego latem, oczywiście garażowanie wspólnie z katamaranem krzyczą sobie od 90 do 150 zł totalna pomyłka, zdzierusy, dusigrosze i złotówy.To w miejscowości Szczecin b. duże miasto można i często spotyka się oferty za 50-60 zł miesięcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 A może ktoś w Łodzi ma zadużo miejsca w garażu?Najlepiej tyle, co by jeszcze wózek boczny zmieścić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Moja oferta nadal aktualna :crossy:Co do ceny możemy się dogadać...Aha garaż jest ogrzewany, więc można sobie podłubać przy moto spokojnie nawet jak, będą wielkie mrozy :) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silencium Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Ja udostępnię garaż za darmo. Nie jest w miejscu strzeżonym i zostawiasz na własną odpowiedzialność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Cale szczescie ze mam wlasny garaz i nie musze nikomu takiej ciezkiej kapusty dawac ... 100 zl. za miesiac garazowania motorka to chyba jednak duzo. Przynajmniej dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubutek Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Mam do wynajęcia miejsce dla motocykla w garażu przy ul. Anieli Krzywoń w Zielonej Górze. Garaż przy domku jednorodzinnym (czyli bezpieczny) cena 80 pln/miesiąc tel. 502 325 793 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi