dr.puniszman Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 (edytowane) Witam dziś udało mi sie zdac na prawko na kategorie "A" :bigrazz:egzamin miałem na godzine 8 rano czekałem na swoją kolej do godziny 10.00 na placu odpadły 2 osoby w tym jedna jedyna dziwczyna w grupie :D o 10.30 zaczoł sie egzamin na miescie ja niestety także byłem ostatni,ale bez problemu wszystko zrobiłem i udało mi sie zdac...w miescie nie zdały równiez 2 osoby:/ na placu musiałem pokazac gdzie sie sprawdza poziom oleju gdzie wlewa sie olej stan płynu chamulcowego i swiatła wszystkie pokolei,klakson,naciąg łancucha,powiedziec jak naciągnąc łacuch,zdziwiło go troche jak powiedziałem ze również cisnienie w oponach należy sprawdzic i pochwili namysłu przyznał mi racjie potem musiełem przeprowadzic motor 5metrów wsiąsc i na górke potem z górki i na ósemke,ósemka wydawała mi sie szersza niz na kursie wiec bez problemu ją pokonałem wsumie zrobiłem 3 okrązenia i egzaminator pokazał zebym wyjechał i zrobił slalom wiec zrobiłem slalom,potem nieszcesne hamowanie awaryjne za 1 razem ładnie sie zatrzymałem ale zapomniałem sprzegła wcisnąc, a za 2 razem koło mi sie zablokowało,ale powiedziłem mu ze jak bym widział jakies zagrozenie na drodze to chamował bym jak sie da... i powiedział mi ze mnie polubił i mnie puscił z placuw miescie zero błedów :biggrin:) PS skonczyłem egzamin o 14.30 pozdrawiam wszystkich z prawkiem i tych którzy bedą niedługo mieli :bigrazz: zapomniałem dodac kask na egzaminie to był zwykły orzeszk kturego zapiecie tzrebabyło zaciągac a jaden ze zdających wczesniej oblał bo mu sie to wiązanie rozwiązało :D czy to nie gupota ?? Edytowane 7 Września 2006 przez dr.puniszman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusto Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Gratulacje :bigrazz:Mnie pewnie podobna przeprawa czeka za 2 miesiace... takie terminy daja, ze po prostu smutek.com.pl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ihriel Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Gratuluję! :bigrazz: Mam pytanie odnośnie terminów. Czy uda mi się zrobić prawko jeszcze w tym roku, zakładając, że skończę jazdy za jakieś 2 miesiące? Egzaminują na kategorię A w zimę?Pozdrawiam Ihriel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.puniszman Opublikowano 7 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Gratuluję! :bigrazz: Mam pytanie odnośnie terminów. Czy uda mi się zrobić prawko jeszcze w tym roku, zakładając, że skończę jazdy za jakieś 2 miesiące? Egzaminują na kategorię A w zimę?Pozdrawiam Ihriel oj niewiem w legnicy jescze 3 terminy tylko są od listopada nie ma egzaminów :/ na motor przynajmniej umnie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Gratulacje, teraz na motocykl i jazda.. W zimie nie ma egzaminów, u mnie kolega mial 18 w listopadzie i zdawal na A dopiero w kwietniu. Chyba miało byc cos takiego ze beda egzaminy do czasu zanim spadnie śnieg. tak mi sie obilo o uszy w naszym Wordzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Cytat(Ihriel @ 07 Wrzesień 2006 - 17:42) Gratuluję! Mam pytanie odnośnie terminów. Czy uda mi się zrobić prawko jeszcze w tym roku, zakładając, że skończę jazdy za jakieś 2 miesiące? Egzaminują na kategorię A w zimę?Pozdrawiam Ihriel W Poznaniu czeka sie na egzamin ponad miesiac,ale egzaminy sa caly rok w zaleznosci od pogody,tylko,ze Tobie to moze wypasc na grudzien a wtedy moze byc ciezko!!!!!! aaaaa zapomniala dodac GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bigrazz: :biggrin: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCAND Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Gratulacje, :bigrazz: A tak z ciekawości ile taki kurs teraz trwa?? I jaki jest jego koszt ??/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Gratulacje i witam wśród porzadnych :bigrazz: Z tego co opisałes to egzaminator był wporządku i nie czepiał sie bóg wie czego tylko sprawdzał poważne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.puniszman Opublikowano 7 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 dziekuje za wszystko egzamin kosztuje w legnicy 144zł, a kurs 700zł, a poprwaka jak bym nie zdał 170zł, egzaminator był spoko :icon_mrgreen:)-prawko juz opite ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Gratuluję! ;) Mam pytanie odnośnie terminów. Czy uda mi się zrobić prawko jeszcze w tym roku, zakładając, że skończę jazdy za jakieś 2 miesiące? Egzaminują na kategorię A w zimę?Pozdrawiam Ihriel Nie polecam zabierac się za prawko w tym momencie. To się źle skończy. Lepiej wstrzymaj się do wisny, lepiej na tym wyjdziesz. Znając życie z praktyką juz w tym kraju nie zdążysz :icon_mrgreen:, i będziesz czekać do kwietnia. Uwierz mi że to żadne przyspieszenie....poczekaj do wiosny Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 :icon_mrgreen: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 w Poznaniu kurs z lekarzem kosztuje 850zl,egzamin za teorie i praktyke 165zl wiec baaaardzo duzo w porownaniu jeszcze do roku 2003,gdzie kurs nie przekraczal 500zl!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespucci Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 W rzeszowie kurs 400 zł, a egzamin 160 (40+120) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a.kowalski74 Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Fajne są takie posty, że ktoś zdał i fajnie że pojawia się ich sporo. Proponuję temat przyklejony "zdałem" :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 :icon_mrgreen: GRATULACJE ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi