Szafir Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 nareszcie!oldskulowy bike! :bigrazz: troche bałem się otwierać tą fotkę, bo myślałem że czeka mnie znowu new-techno-drg-bike-cośtam, a takie sprzęty nie robią na mnie już wrażenia...piękny klimatyczny H-D'ek - naprawdę :biggrin: PS.czyj był projekt tego moto - waszej kuźni czy kupującego?pzdr Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Fajny oldschoolowy sprzęt. Niestety długo jeszcze nie będzie tego na naszych drogach zbyt wiele bo złożenie bike'a kosztuje absurdalne pieniądze a poza tym po naszych drogach długo jeszcze nie będzie można czerpać 100% przyjemności z jazdy czymś takim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 cos takiego sobie zamowic http://www.motorcycle-usa.com/Galleries_In...tBack=1&Media=1 tylko bardziej retro z sercowym siedzeniem i inna kierownica zeby byl jak bomber a nie cafe racer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Świetny!Choć te tarcze trochę psują efekt... Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 P I Ę K N Y - w 100% mój styl ... :bigrazz: wielkie gratulacjepozdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spnk Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Zajefajne moto :icon_mrgreen:A ile sobie koledzy krzyczą za takie moto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 (edytowane) za*ebisty :icon_mrgreen: gratki pelna geba, zadnej przesady, wszystko harmonijnie ;) Edytowane 8 Września 2006 przez pawela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapek Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 jesli chodzi o mnie to bike I klasa.szczerze mówiąc to fałki z hameryki troche mnie sie przerzarły ale to jest ok.chciałbym zobaczyc coś takiego na jakims skosnookim silniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Karwacki Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 zaś koledzy zrobilidzis pierwsza jazda byłapochłonęła mnie ta robotafajnie było patrzeć jak cześć po części powstaje taki sprzęt :clap: http://img257.imageshack.us/my.php?image=obraz001re4.jpg czesc Renata... :) bez poduszki powietrznej nie biore :clap: ladnyzgrabnystylowy... i ciagle stalbym przed knajpa patrzac zeby mi go nie zwineli - hahaha pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 11 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 hej "bejbe"a Ty żyjesz? z tym zwinieciem przesadzam, na takim boberku trzeba umieć jezdzićbyle złodziej go nie skasuje he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Karwacki Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 (edytowane) Ha!no wlasnie zobaczylem ze ostatniego posta zamiesicilem 2 lata temu :clap:zaraz klepne Ci na priva cos :)sprzet konkret szkoda ze nie ma 1800ccma wlasnie...a gdzie dane techniczne... ja tam sie nie znam ale na panheada wyglada :clap: 1200?A co do zwiniecia... sluchaj... jak ktos w tym kraju potrafi ukrasc wynalazek typu moto guzzi to Harego tym bardziej... wiesz... magia marki hahahaaa!!!! Edytowane 11 Września 2006 przez Kriss Karwacki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 ile takie cosik kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 11 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 ile takie cosik kosztuje? to zalezy czy robisz z części katalogowych robionych na stareczy po prostu z używanych koszt z nówek minimum 55 tys.silnik w tym panczurze jest z Californii za jedyne 11 tys. zielonych ale klient nasz pan - jak mawiają :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 http://www.exilecycles.com/~exile/egallery...Bullfighter.jpg Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 11 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 a cóż to za przystojniak :) a tak poważnie u nas nie ma błotnika z przodu i inny wydech jestale jak powiadam: klient nasz pantrzeba czasem nagiąć swoje ulubione style Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi