Olek Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/ne...%F3w,788551,415 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=56419&hl= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosław Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Widzialem dzisiaj w wiadomosciach ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MendeZ Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 BMW K1200 GT 2006 1157.00 ccm 150KM i ponad 250km/h Większośc motocykli pozostaje w jego zasięgu (nie znaczy wszystkie ;) ) Podejrzewam jednak że nie przyczyni się on do wyłapania motocyklistów którzy jeżdżą szybko i niebezpiecznie. W miarę obyty kierowca 600-tki jest w stanie bezproblemu uciec takiemu wielkiemu i ciężkiemu klockowi. Gdyby jednak policjant podjął za nim pościg, sam stwarza zagrożenie poruszając sie zbyt szybko. Z video i tak nic nie wyniknie ponieważ rejestracja przeważnie jest nieczytelna. P.SArtykuł o rekordach prędkości to raczej szuaknie taniej sensancji. Bezpieczniej jest jechać 300km/h po równej i prostej autostradzie niż 100km/ w mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebe450 Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Na szczęście my z prowincji nie mamy takich problemów ;) :) :) A swoją drogą ciekawe czy Pan Władza dosiadający tego Rumaka będzie go wart??? Chodzi mi o warunki zewnętrzne :biggrin: :bigrazz: powinien byc przeprowadzony casting!!! ja mogę do jury..... :icon_question: :icon_exclaim: :icon_biggrin: :icon_eek: Cytuj Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Według mnie rejestracja video zazwyczaj jest czytelna ale fajnie jak by było tak jak mówisz. Poza tym to tylko 1 sztuka na całe miasto ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosław Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Na szczęście my z prowincji nie mamy takich problemów ;) A swoją drogą ciekawe czy Pan Władza dosiadający tego Rumaka będzie go wart??? Chodzi mi o warunki zewnętrzne powinien byc przeprowadzony casting!!! ja mogę do jury..... :) Też uważam, że najciekawsze z tego wszystkiego będzie to kto ten pojazd będzie prowadził... pewnie będzie więcej niż jeden kierowca...i będą jeździć zmianowo :biggrin: i bez obaw, na pewno nie będą to żadne asy, tylko trzej solidni funkcjonariusze wybrani według klucza: jeden mały, zadziorny ze śmieszną twarzą, drugi - wysoki ultrakatolik z mordą konia i trzeci - samoobronny kartofel z ambicjami... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 nie wiedziałem że cos takiego jest :bigrazz: wygląda na to że będzie tak jak w starym amerykańskim serialu "Jastrząb ulicy" (nie wiem czy napewno taki tytuł) :biggrin: oj będzie się działo :bigrazz: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MendeZ Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Nieczytelne ponieważ ich właściciele do tego doprowadzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 uuuu no to nieciekawie chlopaki maja w 100-licy.Trzeba sie bedzie teraz troszke bardziej kontrolowac , czy za nami jedzie jakies tam moto ,czy to moze pan wladza. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Obojętnie czy bedzie jeżdził czy nie to kto ma jezdzic normalnie bedzie jeżdził normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Obojętnie czy bedzie jeżdził czy nie to kto ma jezdzic normalnie bedzie jeżdził normalnie. A co rozumiesz pod pojęciem jeździć normalnie?? :bigrazz: Bo wiadomo że inaczej normalnie jeździ się R6 a inaczej normalnie jeździ się jakimś Enduro czy krosem ... jak dla mnie naturalnym zachowaniem R6 jest praca silnika pow. 10 tys. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.puniszman Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) Dlaczego oni w tej interi same złe rzeczy o motocyklistach piszą?A te komentarze mnie denerwują:/ mam nadzije ze jakis koles puszką zajedzie fukcionarjuszowi droge...albo wymusi pierszenstwo i może wtedy cos z nimi zrobią...a nie tylko motocyklisci = zagrozenie itp... Edytowane 6 Września 2006 przez dr.puniszman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebe450 Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Dlaczego odbierasz dziewczynom z Warszawy nadzieję????????????????????? :bigrazz: :biggrin: :bigrazz: :D Cytuj Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Dlaczego oni w tej interi same złe rzeczy o motocyklistach piszą?A te komentarze mnie denerwują:/ mam nadzije ze jakis koles zajedzie fukcionarjuszowi droge...albo wymusi pierszenstwo i może wtedy cos z nimi zrobią...a nie tylko motocyklisci = zagrozenie itp... a może teraz własnie wszyscy będą puszczać motocyklistów? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi