Banter Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Przedstawiam Wam nasze cacko [zdjęcie obok tzw. avatar] Opisik: Największy wsród skuterów SR 59 - BERLIN wyprodukowany in Leipzig w 1962 roku Dane techniczne: 1. poj. silnika 150 2. moc 7 koni <można poszaleć na maxa > 3. dop. masa calk. 300 kg 4. poj. baku 12L - rezerwa 1,5L - jeden tank wystarczy na 350 km 5. Długość 2080 mm 6. Szerokosc 650/950 mm 7. Wyskosc 1430 mm 8. rozstaw kół 110 mm Na chodzie <bez laski> wszystkie części oryginalne....tylko tłumik nie (moze ktoś ma oryginał ?? ) np. zakopany w ogrodzie u dziadka, a nie ma o tym pojęcia ;)----------------------------------------------------------------------------------------PS. inne fora mają opcje dołączania załączników ...np. zdjęć ...tu tej opcji nie znalazłam - DLACZEGO ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Na poczatku przedewszystkim chcialem przywitac nowego forumowicza ;)Gratuluje sprzeta, swietny okaz i w dodatku w oryginale :) Wszystko na naszym forum jest tylko popatrz dokladniej, poszukaj :biggrin: Mozesz tez wrzocic foty tutaj i podac linka (wstawic hiperłacze) :http://www.imageshack.us/ zycze milo spedzanego czasu na forum i pozdrawiam! piotrek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooba73 Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 (edytowane) Witaj ;) Rzadko spotykany skuterek, a na chodzie? kooba73 Edytowane 5 Września 2006 przez kooba73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 gratulacje, faktycznie żadki sprzęt . nci tylko pogratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banter Opublikowano 6 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Na poczatku przedewszystkim chcialem przywitac nowego forumowicza :icon_exclaim:Gratuluje sprzeta, swietny okaz i w dodatku w oryginale :icon_biggrin: Wszystko na naszym forum jest tylko popatrz dokladniej, poszukaj :( Mozesz tez wrzocic foty tutaj i podac linka (wstawic hiperłacze) :http://www.imageshack.us/ zycze milo spedzanego czasu na forum i pozdrawiam! piotrek :icon_eek:za mile powitanie dziekuję :evil: ale Piotrek z tym wrzucaniem linka to dziwnie ...skoro mam zdjęcia w moich dokumentach ..ale pomyslę ...moze ja sie nie znam :) :) hheheheheh ----------------a berlinek fajny , fajny tylko tempo ma spacerkowe :biggrin: ....ale zbieram na "igłę" a co tam, męża zostawie z tyłu niech podziwia tylną gumę :) ;) a na chodzie? JASNE , ŻE NA CHODZIE inaczej nie mialoby to sensu ..... :bigrazz: :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 za mile powitanie dziekuję :biggrin: ale Piotrek z tym wrzucaniem linka to dziwnie ...skoro mam zdjęcia w moich dokumentach ..ale pomyslę ...moze ja sie nie znam :bigrazz: :) hheheheheh Nie dziwne tylko ekonomiczne :) W ten sposób oszczędzamy miejsce (płatne!) na serwerze na rzeczy bardziej przydatne - czyli dział "przy piwie" na przykład ;) To ma sens - po co używać naszego serwera, skoro są inne, a link nic nie kosztuje? Pozdro! Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Dokładnie Buber ! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 sqter elegancki pierwszy raz spotykam sie z takim czyms :) jaka to rozwija predkosc max?? Gratuluje sprzecika ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atrian Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 .tylko tłumik nie (moze ktoś ma oryginał ?? ) Tak się składa że wiem kto posiada części do Berlinka, najprościej wybrać się na zlot do Polanowa w przyszłym roku.O ile pamiętam to chyba Marek jeździ na CBX550 i jest prawie co roku w Polanowie na zlocie, miał drugi taki egzemplarz w częsciach.Andrzej " Męski" z letniego ten od NTV650 zna temat bo też poznał tego gościa na zlocie kilka lat temu. pzdr......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespucci Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Ładny motorek - a z jak on sie znalazł w Twoich rękach? Głęboko trzeba było kopać czy znalazł się przy okazji wykopalisk arheologicznych :bigrazz: hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banter Opublikowano 7 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Tak się składa że wiem kto posiada części do Berlinka, najprościej wybrać się na zlot do Polanowa w przyszłym roku.O ile pamiętam to chyba Marek jeździ na CBX550 i jest prawie co roku w Polanowie na zlocie, miał drugi taki egzemplarz w częsciach.Andrzej " Męski" z letniego ten od NTV650 zna temat bo też poznał tego gościa na zlocie kilka lat temu. pzdr......... Do Polanowa mąż jeździ co roku rownież :bigrazz: tam też spotkal podobnego pasjonata z berlinkiem...okazalo sie ,ze w kraju sa chyba tylko 2 albo 3 ....No patrz, tak blisko mieszkamy, a nic nie wiemy o sobie :bigrazz: trzeba to zmienic :D Ładny motorek - a z jak on sie znalazł w Twoich rękach? Głęboko trzeba było kopać czy znalazł się przy okazji wykopalisk arheologicznych :D heheaaaaaaa zwyczajnie :D poślubiony mi zostal wraz z mężem 11 lat temu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banter Opublikowano 9 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 jaka to rozwija predkosc max?? max 100 kaemów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Jak byłem gówniarzem, to sprzedzliśmy z kumplem takiego Berlina za 600 zł :) Skuterek był w pełni orginalny i miał nawet pierwszy lakier. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRP Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Taki sam przypadek mialem z nasza Osa, pelny oryginal. Jak sobie o tym przypmne, to zaraz :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banter Opublikowano 14 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Przedstawiam Wam nasze cacko [zdjęcie obok tzw. avatar] zmieniłam Avatar .... zdjęcie "cacka" moge wyslac mailem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi