MotoPatryk Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Mam mały problem bo chce sprzedac Suzuki Rm 250 i chce kupić 125ccm i dobrze by bylo jak by byl w 4t tylko nie wiem czy takie wystepuja.I zastanawiam sie czy kupic w 4t 125ccm czy 250ccm.prosze o porady. Dzieki i pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 dlaczego z mocniejszego na slabszy ?I dlaczego musi byc 4t?Przeciez 125 4T to slabizna ... ma pol mocy mniej niz 125 2TZastanow sie bo bedziesz zalowal :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Ja nie kojarzę 125 4T, za to 250 są i to fajskie np KX 250F :)Widziałem ją na żywo w akcji, wymiata :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoPatryk Opublikowano 4 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 dlaczego z mocniejszego na slabszy ?I dlaczego musi byc 4t?Przeciez 125 4T to slabizna ... ma pol mocy mniej niz 125 2TZastanow sie bo bedziesz zalowal :) Bylem 02.09.2006 na torze upadalem pare razy a ostatni byl pechowy i rozwaliłem kolano a moto lekko sie poturbowalo 125ccm bym kupil bo chciałbym wziac udzial w zawodach a na takim to bym pojechał bez problemu a 250 w 2t to jest naprawede za duzo! Ewentualnie na 125ccm w 2t. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Wiem że jest Suzuki RMZ 125 to jest crossówka 4t. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoPatryk Opublikowano 4 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 A czy ktos z forumowiczow ma ta rmz125? Chetnie bym sie dowiedziel co nieco o tym moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RO Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Te RMZ'tki bodajże są to stosunkowo nowe motocykle.. Pozatym dochodzi też to , że jednak 4t w 125ccm pojemności to naprawde mało , żeby jeździć nią na dłuższa mete i jak mi sie zdaje te RMZ' są dośc malutkie.. Chyba bedzie lepiej dla Ciebie jak kupisz 125 ccm w 2t albo 4t 250 ccm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoPatryk Opublikowano 4 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Wsumie racja. ale jak tez niedawno wyszly te moto to pewno tez troche kosztuja. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 witam prponuje 125 2T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Yamaha tt-r 125 w 4t też jest i nie jest to jak normalna ttr600 enduro tylko cross, bez śwaiteł. Podejżewam, że na rynku japońskim i amerkyańskim jest dużo tego typu moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Popieram, przy malej pojemnosci- tylko 2TBo naprawde bedzie brakowac mocy ...Crossow nie porownywalem ale porownywalem honde nsr 125 2T i cbr 125 4T no i oczywiscie honda nsr jest szybka i zrywna a ta cbr to taki muł ze prawdopodobnie honda nsr 80 bys ja wyprzedzil :evil:No ale za to 4T - wieksza zywotnosc silnika i mniejsze spalanieAle i tak bralbym 2T :)Pozdrawiam :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoPatryk Opublikowano 4 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Ja to rozumiem bo to jest cos za cos w 2t jest duza moc przy nawet 125ccm ale duzo pali.A 4t ciagnie od niskich obrotow ale jest prawie 2x słabszy do 2t i mniej pali.I to jest własnie dylemat co wybrać 2t czy 4t to i to ma wady i zalety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 250 w 4t to bardzo przyjemna pojemność. Mocy nie brakuje ale też nie zabija. No i wydaje mi się że jeździsz w tej samej klasie co 125 2t. Nie wiem czy w amatorskich zawodach jest tak samo ale przypuszczam że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoPatryk Opublikowano 4 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 No własnie 250 w 4t przypuszczam ze to byl by dobry moto. Jak bym chcial wziac udzial w zawodach to by było by dobre alej wydaje mi sie ze mam za malo doswiadczenia bo na Suzuki Rm 250ccm smigam od ponad roku i to byla jazda po lasach i drogach polnych a przejechalem sie na tor i byl bardzo piaszczysty to w co okrazenie musiałem sie wywrucic i co 2-3 odpoczac bo rece nie wyrabiały a upał byl nie ziemski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 na zawodach 2504T i 125 2T jadą razem czy to zawody amator czy zawody rangi MP Trzeba pamiętać że koszty utrzymania 250 4T są większe niż 125 2T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi