Gość marcpol Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Z kregosłupem nie ma zartow idz do tego lekarza, a jak nie pujdziesz to sie moga potem problemy porobic i nawet na moto nie bedziesz mogl jezdzic lub jeszcze gozej! Pozdrawiam i szybkiego powrotu do zdrowia Jestem zdrowy, odczuwam jedynie lekki ból pleców przy robieniu skłonu. Ja kiedyś wbiegałem do wody i walnąłem w dno głową po 2 latach przestałem odczuwać ból :) Moze lepsze to niz miesiąc w gipsie, ale i tak pójde do jakiegoś łapiducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Jestem zdrowyMożesz to powtarzać jeszcze pięć razy i nie zmieni to stanu faktycznego.Idż koniecznie do lekarza, a jak on Ci powie, że jesteś zdrowy, to siadaj na rower i ciesz się jazdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Bezwględnie do ortopedy.Teraz może Ci prawie nic nie być, ale za parę lat się odezwie i wtedy możesz mieć przechlapane. Uwierz, parę kontuzji w życiu miałem, część z nich zlekceważyłem a teraz żałuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) stary, nie ma na co czekac ... uwierz, mam uszkodzone 3 kręgi w mniej poważnych okolicznosciach ... a na początku też tylko "lekko" bolało ... ps. idz do DOBREGO lekarza !!! Edytowane 4 Września 2006 przez robak Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Nie straszcie mnie, to było tylko efektowne salto przy za małej prędkosci, czuje sie juz prawie dobrze, tzn ból pleców prawie minął, kręgosłup wygląda zewnętrznie noramlnie (według kolegi), według moich zabaw z lusterkiem i obmacywań też jest ok, jednak dla pewności pogadm z ojcem, jest lekarzem wet., na szpitale nie mam czasu ani ochoty. Dziękuje za wszytkie rady i pozdrawiam Słuchaj, jak było tak niegroźnie to na lekkie bóle idealny będzie ten pies cudotwórca, który wyleczył kolano jednego z kolegów (historia z 4um) kiedy ten w niego przyperdzielił :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 -=Mefisto=- to zapewne uszkodzenie nerwu obwodowego. jezeli trwaz to dlugo, to lipa, zwykle po kilku mesiacach powinno ustapic. wogole kregoslup to bardzo specyficzny twor w naszym organizmie, trzba na niego uwazac, w razie mozliwych uszkodzen, jak przy glebie, powinno sie udac do lekarza - i nie czekac na przyjecie kilku godzin. lepiej dmuchac na zimne. pomomi ogromnej tolerancji na uszkodzenia. jak boli do lekarza panowie i panie ! nie ma na co czekac, niektorych elementow w naszym ciele nie da sie wymienic na nowsze ;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi