Gość Dominick Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Czy ktos moze mi podpowiedziec jaki olej lac do suzuki dr 125 ? Pewnie juz to bylo ale bede bardzo wdzieczny za odpowiedz dzikei czesc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 1. instrukcja obslugi w reke2. opcja "szukaj" na forum Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamSuzuki Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 10W/40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 10W/40Do katowania w terenie za słaby.Lać trzeba cośtamW50, najlepiej syntetyk który nie będzie zbyt drogi, bo wchodzi go tylko litr, cy cuś. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Z góry przepraszam za odswierzenie tematu z przed 3 lat. Ale mam problem, mianowicie, kupiłem wczoraj olej do mojej DRki a dokładnie Platinium 10w40. Wszystko ładnie fajnie, ale ktoś mi powiedział że to olej samochodowy, a olej motocyklowy ma dodatki aby nieślizgało się sprzegło, a jeśli naleje tego to może mi się zacząć slizgać. I co teraz zrobić? nalać go czy lepiej kupić motul? jak myślicie? Kupiłem go po drodze więc niemam jak go wymienić. A szkoda 30 zł. Co zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissan556 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Do Dr wchodzi tylko nie cały litr na początek sezonu kup sobie lepiej porządny olej i nowy filtr jak nie chcesz robić rematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 http://img5.imageshack.us/my.php?image=zdjcie043c.jpg to taki olej. Ale ok, może go komuś sprzedam a kupie motul. Motul będzie ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzukigt80 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 http://img5.imageshack.us/my.php?image=zdjcie043c.jpg to taki olej. Ale ok, może go komuś sprzedam a kupie motul. Motul będzie ok? Motul 5100 10w/40 bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Dzięki Panowie :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi