SCAND Opublikowano 27 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 zarzuć link, też bym o tym sobie poczytał :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 No tak ale ta mniejasz osoba czyli ja to sie zalicza do osóbek mających 150 cm wzrostu :cool: a mnie konkretnie intaresują scigacze a z tego co wiem to najnizsze produkuje suzuki :biggrin: ale dziekuje za wsparcie :crossy: a na choperku sie ucze jezdzic dokładnie to na Hondzie rebel :crossy: aaaaa i z przyjemnoscią wstąpiłam na wasze fotum :) słuchaj - w Chinach wydłużają kości nóg :icon_mrgreen: aby byłu dłuższe.A tak poważnie - może być trochę problem z dobraniem motoru - musiz próbować i przymierzać się do wszystkiego po kolei, może nawet znajdziesz coś z customowymy niskim siedzeniem?Inn aopcja to wystawianie tylko jednej nogi n apostoju - ale nie jest to bezpieczne :wink: MOże zostaniesz jeszcze przy czoperku - albo znajdzies zsponsora, który Ci zbuduje pod Twoje potrzeby motocykl :eek: pozdrawiam,krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aina Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 słuchaj - w Chinach wydłużają kości nóg :icon_mrgreen: aby byłu dłuższe.A tak poważnie - może być trochę problem z dobraniem motoru - musiz próbować i przymierzać się do wszystkiego po kolei, może nawet znajdziesz coś z customowymy niskim siedzeniem?Inn aopcja to wystawianie tylko jednej nogi n apostoju - ale nie jest to bezpieczne :wink: MOże zostaniesz jeszcze przy czoperku - albo znajdzies zsponsora, który Ci zbuduje pod Twoje potrzeby motocykl :eek: pozdrawiam,krzysztofaaaaa no przymierzałam sie do hondy cbr to tak na bardzo upartego to na palcach i na jednej nodze dosiegne do ziemi ale jak stoi na podnózce hahahah :cool: ale bede uparta i bede szukała :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 aaaaa no przymierzałam sie do hondy cbr to tak na bardzo upartego to na palcach i na jednej nodze dosiegne do ziemi ale jak stoi na podnózce hahahah :wink: ale bede uparta i bede szukała :eek: no możesz jeszcze zawsze kupić sobie buty na wyyyyyysokich podeszwach :icon_mrgreen: powodzenia w poszukiwaniachkrzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 aaaaa no przymierzałam sie do hondy cbr to tak na bardzo upartego to na palcach i na jednej nodze dosiegne do ziemi ale jak stoi na podnózce hahahah :wink: ale bede uparta i bede szukała :eek: Można obniżyć zawiechę i wciąć głębiej kanapę jak coś. A w ogóle to zrób prawko i naucz się najpierw jeździć porządnie zanim się wpakujesz na jakiegoś ściga. no możesz jeszcze zawsze kupić sobie buty na wyyyyyysokich podeszwach :icon_mrgreen: powodzenia w poszukiwaniachkrzysztof A w oghóle to chyba jest o wątek o motocyklach Triumph. O nowym Tigerze jest na scigacz.pl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aina Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) Można obniżyć zawiechę i wciąć głębiej kanapę jak coś. A w ogóle to zrób prawko i naucz się najpierw jeździć porządnie zanim się wpakujesz na jakiegoś ściga.A w oghóle to chyba jest o wątek o motocyklach Triumph. O nowym Tigerze jest na scigacz.pl...a ja ciałam zaówazyc ze ja umiem jezdzic na motorze bo mam mozliwosci do nauki a prawko to tylko formalnosc:D wiem ze mozna obnizyc ale nie w kaztych :eek::) :icon_mrgreen: aaaa jesli chodzi o triumpha to motor oki fajnie sie prezentuje ale jest strasznie wysoki ale w kojncu nie liczy sie wygląd tylko wnetrze :wink: Edytowane 28 Września 2006 przez aina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 A ja dzisiaj śmigałem Tryplem i jestem zachwycony. Hamulce są fantastyczne - kosmos. Ale uśmiech pojawiał sie również przy każdej redukcji - dźwięk tego silnika to mój numer jeden wśród wszystkich motocykli. Moja cebra i wszystkie rzędowe czwórki mogą się przy nim schować. Silnik ciągnie od najniższych obrotów. Jeden minus - jak dla mnie trochę za szeroka kiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi