trzykawki Opublikowano 10 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2003 witam może ktoś z warszwawy, lub okolic, wybiera się, motocyklem, w piątek kole 15-stej 16-stej w okolice olsztyna. z ogólnie wiadomych względów baardzo chętnie się podepnę. mam firmowy wyjazd integracyjny z klientem od piątku do niedzieli. planuje pojechać na moto ale pewne braki (mało znaczące 8)) w dokumentacji powodują niepotrzebny przyrost adrenaliny , podczas jazdy. a ja chciałbym tak się troszkie odstresować. czekam z nadzieją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 10 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2003 ale pewne braki (mało znaczące ) w dokumentacji a to tam sie będziesz takimi pierdołami przejmował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2003 Ja walę do Augustowa w sobotę ... możemy wymyślić coś w połowie drogi :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzykawki Opublikowano 12 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2003 fałiksie ja ruszam w piąteczek po południu a w sobotkę bedę kacyka leczył w łudeczkach lub na basenie albo wypacał podczas biegu na orientacje po lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2003 Aaaaa,to miłej zabawy życzę :lol: Inną razą pojeździmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 13 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2003 Trzykawki jak jedziesz do olsztyna to możesz zajechać do weamil-a99 i zobaczyć jego skuter co idzie 200km/h :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 14 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2003 a trzykawki już w Olsztynie. Ale Ci dobrze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 14 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2003 Szkoda, że ten łkiend mam zawalony, bo chętnie bym bryknął w rodzinne strony :P . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzykawki Opublikowano 16 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2003 witam niniejszym informuje że cało i zdrowo wróciłem z wyprawki, było rewelacyjnie moto sprawowało sie bez zarzutu, kierowca też chociaż raz mu się zrobiło bardzo ciepło gdy w zakręcie wjechał na łachę piachu naniesionego przez deszcz, jednoczesny uślizg przedniego i tylnego koła....hmm anioł wykazał się refleksem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi