Magik Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Witam. Przypomniała mi się taka historia hehe :notworthy: Wracałem odprowadzić koleżanke z jakieś imprezki, było coś koło 24, no i tak idziemy sobie idziemy i nagle widze coś jedzie, patrze patrze a tu nagle sie zorientowałem, że "to coś" ma jedną lampe :notworthy: No kurde mówie motor :notworthy: Była chwila zawachania bo prawie nic nie było słychać. Nagle z otchłani pojawił się pomruk Romecika :banghead: Jak nas mijali to zauważyłem, że jechali we dwie osoby(kaski wszystko mieli) ALE: Osoba siedząca z tyłu trzymała LATARKE w ręku i świeciła przed motocykl :banghead: heheheh to było tooo.....I jechali tak sobie po głównej drodze powiatowej. pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Mein got... Wy tu wszyscy o jasności tego światła a tu chodzi o kształt snopa, o granicę światła i cienia, o oślapianie z przeciwka... :biggrin: Tysiąc razy nikt się nie przyczepi, a tysiącpierwszy raz trafisz na kogoś kto się zna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelo Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 jezeli odpowiednio ustawisz owiewke swiatło to nie oslepia tych z naprzeciwka ani tych przed toba... poza tym sprawdzalem tez jak to oswietla droge... i i tak jest lepiej niz z oryginalnym swiatlem od simsona... :biggrin: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekkula Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 przepisowo przednia lampa motorpweru powinna oświetlać drogę na odległość trzydziestu metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Z przeglądem też nie powinieneś mieć problemu, po prostu na przegląd możesz założyć oryginalną lampę oczywiście o ile diagnosta miałby jakieś ale.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eric Trax Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Nie ma co sie czaić latarka świeci mocniej :biggrin: Cytuj Yamaha MT 03 ----> Suzuki GSXR 750 k6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosław Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Mein got... Wy tu wszyscy o jasności tego światła a tu chodzi o kształt snopa, o granicę światła i cienia, o oślapianie z przeciwka... :biggrin: Tysiąc razy nikt się nie przyczepi, a tysiącpierwszy raz trafisz na kogoś kto się zna... brys ma calkowita racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fliperek Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 u mnei w mieście koleś ma taka owiewke i całkiem nieźle mu świeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skizo Opublikowano 6 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) zakupiłem owiewkę taką http://allegro.pl/item124213682_extra_owie..._66u_10212.html przejście ze świateł mijania na drogowe zrobiłem sam. :bigrazz: światła mijania- świeci górna lampa światła drogowe- obie Odległość świecenia ~ 27m Edytowane 6 Września 2006 przez zaxxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 dziwne bo taka lampa powinna miec homologacje... w kazdym razie jezdzi mnostwo moto z takimi owiewkami i nie maja problemow. a jak masz motorower to nie musisz sie martwic o przeglad :biggrin: PS wybrales sobie, moim zdaniem, najbrzydsza owiewke tuningowa wsrod dostepnych :bigrazz: osobiscie wybralbym takaLubtaka ale to kwestia gustu :bigrazz: PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skizo Opublikowano 7 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 (edytowane) dziwne bo taka lampa powinna miec homologacje... w kazdym razie jezdzi mnostwo moto z takimi owiewkami i nie maja problemow. a jak masz motorower to nie musisz sie martwic o przeglad :) PS wybrales sobie, moim zdaniem, najbrzydsza owiewke tuningowa wsrod dostepnych :biggrin: osobiscie wybralbym takaLubtaka ale to kwestia gustu ;) PZDRPrzecież to jest taka sma owiewka :bigrazz: tylko inny kolor. :D Na pewno by pasowała do mojego czarnego motorka :D I w czym ta niebieska owiewka jest gorsza od tej co ja kupiłęm :D :bigrazz: A nie chciałem kupawać Tjuningowej owiewki UFO :cool: bo wszyscy tjuningerzy takową posiadają Edytowane 7 Września 2006 przez zaxxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 (edytowane) Przecież to jest taka sma owiewka :biggrin: tylko inny kolor. :bigrazz: Na pewno by pasowała do mojego czarnego motorka :D I w czym ta niebieska owiewka jest gorsza od tej co ja kupiłęm :D :bigrazz: A nie chciałem kupawać Tjuningowej owiewki UFO :D bo wszyscy tjuningerzy takową posiadajączleniu wyluzuj!!! :cool: a nie sobie posty na sile nabijasz!! ja do ciebie z sercem a ty sie popisujesz..... napisalem ze kwestia gustu?? a wiesz ze o gustach sie nie dyskutuje! wyrazilem swoja opinie!! i co ma kolor!! przeciez owiewke mozna pomalowac chyba ze nie wiesz co to spray albo pistolet.... to foto to tylko przyklad ksztaltu owiewki!! przepraszam za off topic ale chyba brakuje ci ostrzezen w kolekcji.... a wkleilem dwa razy ten sam URL niechcacy... takie to straszne?? brechta... Edytowane 7 Września 2006 przez pawela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skizo Opublikowano 7 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 (edytowane) No sory nie oburzaj się :bigrazz: piszesz że nabijam sobie postów a sam to robisz :biggrin: Wracając do tematu to te halogeny dają ładne białe światło Bez ustawiania są bardzo rażące dla innych użytkowników drogi ale po odpowiednim ustawieniu i nachyleniu halogenów jest miodzio :bigrazz: Edytowane 7 Września 2006 przez zaxxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi