qba Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 kupujesz kit homologacyjny i rejetrujesz :biggrin: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Można ubezpieczyć go jako np sprzęt sportowy. Oczywiście jest to ubezpieczenie od kradzieży, a w żadnym wypadku nie ma nic wspólnego z ubezpieczeniem drogowym (np OC) podbijam, bo znajomy z pracy mnie wypytuje jak to zrobić: chodzi właśnie o ubezpieczenie od kradzieży crossa, bez żadnych przeróbek, homologacji, OC, jazdy po czarnym - cross do jazdy w błocie, tylko żeby nie bać się, jak zostanie w garażu, że ktoś zakosikonkretnie: czy ktoś wie/ sprawdzał które ubezpieczalnie mają taką ofertę, ewentualnie ile to kosztujeTIAjeszua Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 to jest ubezpieczenie dobrowolne a więc można ponegocjować z ubezpieczycielem.jako pojazd i auto-casco kradzieżowe pewnie nie przejdzie bo nie ma żadnych zabezpieczeń (samochód ma przynajmniej zamki) ale można ubezpieczyć jako mienie w garażu.Tyle że ochrona będzie dotyczyć tylko i wyłącznie terenu garażu i to pod warunkiem że ubezpieczuyciel nie przewidział specjalnych wyłączeń. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepomz Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 ja ubezpieczałem enduro bez dokumentow idziesz do ubezpieczalni i mowisz ze chciałbyś ubezpieczyc pojazd ale nie masz dokumentow wowczas ubezpieczenie jest na numer ramy i numer silnika... mysle ze ubezpieczą ci go bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRAND Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 negocjuj z ubezpieczycielem;]mój kumpel normalnie ubezpieczył yzf 450;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi