mistrz Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Dnia 29.08.2006r. o godz. 20:00 uzyskałem pozytywny wynik egzaminu praktycznego na prawo jazdy kat.A. :crossy: W senie, że zdałem za pierwszym razem:))) :buttrock: Teraz tylko poczekać na odbiór i......mogę jechac na paradę kończącą sezon w w-wie :biggrin: No, to się podzieliłem się z wami swoją radością...ha :biggrin: nawet nie wiecie jak bardzo jestem happy. W dwa miesiące zrobiłem prawko i kupiłem sprzęta....dla tych chwil warto żyć :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławoj Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 tylko pogratulować :buttrock: :biggrin: poczekaj na plastik i w drogę !! :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Pogratulować... skuteczności :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volks Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Gratulacje :biggrin: :biggrin: I szerokiej drogi Ci życzę :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mary Lou Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Hehehe gratuluje :biggrin: :biggrin: Moge mowic do Ciebie MISTRZU mistrzu :biggrin: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filon89 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 gratulacje a ja dziś zdałem egzaminy poprawkowe w mojej szkole z najwyższymi notami można świętować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 gratulacje, tylko nie jeździj teraz bez prawka, jak już masz zrobione, to spokojnie odczekaj na prawko. pozdrawiam i lewa w górze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ihriel Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Gratulacje! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 :biggrin: GRATULACJE :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Dzięki, dzięki wam wszystkim. A dopiero jak mi wydadzą lejce, to zacznę jeździć. Póki co, pozostaje czekać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artusz Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 heheheh to się nazywa 100% skuteczność i parcie na realizację celu. gratulacje :biggrin: :biggrin: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Dopiero teraz masz full service :biggrin: Sex, bikes & rock'n'roll....:buttrock: :biggrin: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a.kowalski74 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 No mistrzu, to gratulacje. Jakieś 2,5 tygodnia i będziesz miał plasticzek. :biggrin: A tak z innej beczki: czy Ty przypadkiem nie jesteś gdzieś z okolic Legionowa/Jabłonny? Bo cholercia jakiś czas temu widziałem takiego czarnego Er-6N w ruchu na ulicy i zdaje się, że tego samego na parkingu w Legionowie. O ile masz takiego samego czarnego jak na Twoim avatarku :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 No mistrzu, to gratulacje. Jakieś 2,5 tygodnia i będziesz miał plasticzek. :biggrin: A tak z innej beczki: czy Ty przypadkiem nie jesteś gdzieś z okolic Legionowa/Jabłonny? Bo cholercia jakiś czas temu widziałem takiego czarnego Er-6N w ruchu na ulicy i zdaje się, że tego samego na parkingu w Legionowie. O ile masz takiego samego czarnego jak na Twoim avatarku :biggrin: Wiesz co, to napewno nie byłem JA. Generalnie nie wyjeżdżam poza swoją grochowską okolicę bec prawka. No ale cieszę się, że to kolejna ER6, która jeździ w rejonie. Do tej pory w w-wie widziałem tylko jedną żółtą.A ja mam taką czarną jak na fotce :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusto Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Wiesz co, to napewno nie byłem JA. Generalnie nie wyjeżdżam poza swoją grochowską okolicę bec prawka. No ale cieszę się, że to kolejna ER6, która jeździ w rejonie. Do tej pory w w-wie widziałem tylko jedną żółtą.A ja mam taką czarną jak na fotce :biggrin: Gratz :biggrin: Dzisiaj wlasnie bylem na Odlewniczej z instruktorem (tak, bylem przemoczony do suchej nitki!:biggrin:. Pokazywal co i jak robic. O maj got... ta osemka jest kolosaaaaalna :biggrin:A trasa na miescie raczej lajtowa, zadnych magicznych skrzyzowan nie ma, pare zakretow i po bolu... Jedno co jest "chamskie" to nagle ograniczenie w krzaczorach do 30. BTW, powiedz cos wiecej. Przyczepil sie za cos na miescie? Jak sprzecik ? Trup czy gites? Rozumiem, ze byl zimny, wiec stukanie osemek troche raczej problematyczne, w stylu rwanie i takie tam (na ssaniu, 3-4k RPM) ?Na czym obalala reszta? Na miescie? Na placu? Gaaaadaj wszystko :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi