TIJO Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 [Elo Elo 3.5.0] Kto z Was się wybiera Do Mirocina na Cross Country , ja mam nadzieje ze tym razem wystartuje ! :biggrin: Hehe Bedzie jazda :buttrock: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 A kiedy ma być? Jak teraz w niedzielę to wszyscy na Łęknicę jadą :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 A kiedy ma być? Jak teraz w niedzielę to wszyscy na Łęknicę jadą :biggrin: A ja ani tu ani tam nie jeade :biggrin: bo w niedziele są zawody w Kętach a raczej na torze w Bielanach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Termin zawodów 10.09.2006 !! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel RX Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Gdzie znajduje sie ten Mirocin??:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) Koło Zielonej Góry tak jak napisałem !! Dokładne info masz na stronie głównej http://www.offroadsite.pl/index.php w najnowszym Newsie !! Pozdr. Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez TIJO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Proszę zamieszczać informacje/dyskusje o zawodach w odpowiednim dziale, czyli Sporcie Motocyklowym!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi