>DANIEL< Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 WitamCiekawi mnie Honda CRE 125 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M265410 tu jest jedna, niestety konczy sie aukcja:/ co wiecie o tym sprzęcie w jakiej jest klasie? Czy można ją porównać do KTM'a EXC i Huski WR 125?? Jaka jest dostepnośc części, oraz awaryjność?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 To jest HONDA CR 125 , tyle ze produkowana przez HM i przez to ma inna okleine i jest mozliwosc resjtracji. Po prostu wyczyn z homologacja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Eee no fajna maszyna:P. Czy do tego będą pasowaćczęści o zwykłej CR?Czy cena jest odpowiednia?Czy te hondy były blokowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 To jest zwykla hondzina CR 125 panie kolego;) Tylko HM dodal do niej cos od sieibe (okleina, lampy, swiadectwo homologacji, zawieszenie moze sobie zmienil, i takie tam, ) Nie jestem do konca pewny ale mi sie wydaje ze HM mogl troszkie zdlawic silniczek. A na aukcji mogl przelozyc od cr 125. No ale nie jestem pewnien, tego akurat. Tu masz foto tej CRE: http://img.otomoto.pl/photos/original/M2/M...1/M265410_3.jpg A tu Hondy CR 125. Oba motocykle z tego samego roku: http://www.bikepics.com/pictures/193291/ Zobacz ze bak, boczki, siedzienie i jego ksztalt , kola wahacz silnik, oslony chlodznicy, to wszystko to samo jest. To jest zwykla Honda CR tyle ze z papierem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 HM to jest seryjny tuner Hondy , który dodaje lampy , homologacje i inne takie pierdolki aby motocykl mogl sie poruszac po ulicy. Ten motocykl to jest zwykla CR 'ka tyle ze ze swiatlami i homologacja więc bedziesz mogl sobie to zarejestrowac :D Cena nie wiem czy dobra bo aukcja nei dziala ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 U mnie były takie 2 z tego jedną kilka razy jeździłem. Miałem wtedy akurat CR 125 więc miałem porównanie. HM oddawała troszke inaczej moc z tego co pamietam. HM miał wtedy chyba przełożenie bardziej na moc bo był trochre bardziej elastyczniejszy. Pozatym zero różnic. A motocykl jest lżejszy od np EXC. Z częsciami nie ma żadnego problemu bo to przecież Honda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 HM to jest seryjny tuner Hondy , który dodaje lampy , homologacje i inne takie pierdolki aby motocykl mogl sie poruszac po ulicy. Ten motocykl to jest zwykla CR 'ka tyle ze ze swiatlami i homologacja więc bedziesz mogl sobie to zarejestrowac :D Cena nie wiem czy dobra bo aukcja nei dziala ;/ Czyli to cross ze światłami? Więc remąty tak częste jak w crossie?? Co do akucji to kurcze się skończyła, ale jak bedzie jeszcze raz do dam jej adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) Kosztowała Hondziawa 6100zł. Dalibyście tyle?Pisało, że wymieniony tłok i nicasil :D Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez Benek14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Jezeli z papierami wszystko ok to raczej cena dobra mysle ze 5700 bylo by jak najbardziej a tak wogole ktory to rok byl 97 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 zależy od stanu faktycznego, ale taki motcykl, jest naprawdę ciekawy i godny uwagi :biggrin: A Honda to Honda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Jezeli z papierami wszystko ok to raczej cena dobra mysle ze 5700 bylo by jak najbardziej a tak wogole ktory to rok byl 97 ??Blisko byłeś- 96.No właśne, stan techniczny. Napisał, że wymienił nicasil a to jest chyba kupa kasy.Ile taka wymiana kosztuje?Czy da się to na miejscu sprawdzić czy nicasil jest nowy, bo coś nie wierze w takie dobre zamiary i pakowanie kasy w moto do sprzedaży? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Kolega ma taką rocznik 2006 po pełnym tuningu. Bardzo fajny motocykl,zajebiście oddaje moc i jest bardzo elsatyczny. Miałem okazje się przejechać i jest super. Z częściami 0 problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 A jask jest z remontami tak jak w crossie(CR) czy może tak jak w KTM exc i Huska wr ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) A jask jest z remontami tak jak w crossie(CR) czy może tak jak w KTM exc i Huska wr ?? To jest wszystko hondziny panie kolego. To jest cala honda cr 125. Remontujesz i wymieniasz tloki tak samo. czyli co okolo 25 godzin torowej jazdy. A patrzcie : Tu jest ten CRE 125 : http://img.otomoto.pl/photos/original/M2/M...1/M265410_3.jpg A tu moja komarynka: czyli CRE 50 http://www.bikepics.com/pictures/658520/ Mlodszy brat cre 50 ma tylko inny wahacz , zawieszenie, bo jest HM czyli pianoli. No i tylni blotnik oraz lampy. Reszta to jest HONDA CR 125 czyli bak i oslony chlodnicy boczki, no wszystkie plastiki, oraz rama :biggrin: Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez rzemyk90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Według mnie ta cre125 jest fajna i cena około 6000 tez jest normalna , bo wyczynowe enduro z papierami z lat 96 po tyle stoja. Ja naprzykład bede przedawał ktm exc125 rok 96 z papierami i tez za około 6000tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi