Greedo Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Ja bagatelizuje?A może dziennikarz? co to w ogóle za dziennikarz?Teraz pisze o dziecku obojga płci, a za chwile o kopulacji mrówek na madagaskarze i kto tu bagatelizuje.Pisze, a potem nie czyta co napisał więc śmiem twierdzić, że mógł usłyszeć 2.7 a równie dobrze 0.07 albo była to kolejna pomyłka bo pomylić płeć! będąc na miejscu wypadku!?!?!?!? czy poczta pantoflowa pionte przez dziewionte. Nie moge jak Cie czytam :icon_biggrin: polecam Ci spuscic z kija bo z postów az bije jak jestes nabuzowany :icon_evil: Może dziewczyny poszukaj? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Ja nie wiem, ale na tym forum jakoś spefycicznie dużo osób lubi się odnosić osobiście w sposób negatywny do innych użytkowników. Przemilczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 BTW. Olsen, przemilczałeś kwestię bandyckiej napaści na metro w ostatnią sobotę. Opuszczasz się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 BTW. Olsen, przemilczałeś kwestię bandyckiej napaści na metro w ostatnią sobotę. Opuszczasz się...Chodzi Ci o tę "napaść"? Fakt, kolejny samochodziarz dał popis swoich umiejętności. :banghead: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi