bartic Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 (edytowane) cześć właśnie dostałem informację, że koleżanka zginęła w wypadku samochodowym jadąc nad morze. ponieważ nie mam telewizji i nie przeglądam innych for poza dwoma, to bardzo bym prosił wszystkich, którzy znaleźliby informacje na ten temat.jeśli jechała nad morze, to z wrocławia. jeśli jechała swoim samochodem, to bmw. piszę tutaj, bo 'nikt nic nie wie', a część z was przegląda internet i może coś znaleźć dziękuję i wybaczcie, że tutaj to piszę pozdrawiambartic Edytowane 26 Sierpnia 2006 przez bartic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 A to jakas wazna dla swiata osoba, zeby w ogole wspominac na tym forum o fakcie zgonu? Kilkanascie ludzi dziennie ginie w Polsce w wypadkach drogowych wiec..... PSI wybacz ze tak sobie napisalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 nie, spoko, wiem że z punktu widzenia tego forum ten wątek jest gówniany, ale chodzi mi o więcej informacji. miało to miejsce dzisiaj i może ktoś w przeciągu tygodnia coś się więcej dowie. jak już pisałem, nie mam tv i słaby dostęp do netu a jeśli ten temat faktycznie jest obrazą majestatu to do kosza z nim pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoss Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 A to jakas wazna dla swiata osoba, zeby w ogole wspominac na tym forum o fakcie zgonu? Kilkanascie ludzi dziennie ginie w Polsce w wypadkach drogowych wiec..... PSI wybacz ze tak sobie napisalem. widocznie ważna dla bartica. za kogo się uważasz, żeby odbierać mu prawo do zadania takiego pytania na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Voss, spoko koles :biggrin:A uwazam sie za wolnego czlowieka. PSBartic, jezeli urazilem, to wielkie sorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 (edytowane) Nie wiesz może do jakiej miejscowości ? ? ? Możnaby poszukać w lokalnej prasie poszczególnych miejscowości na trasie przejazdu. Edytowane 27 Sierpnia 2006 przez Prog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi