MOC Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Ja rowniez bardzo chetnie pisze sie na ta przyjemnosc, podajcie tylko najlepiej w tytule termin... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 dobry pomysl my tez cos takiego organizujemy juz kolejny raz dzieciaki maja radoche a to najwazniejsze powodzenia i pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Jak dam radę też się pojawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Podajcie tylko termin... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietroni Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Jak tylko będe to jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narek23 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Fajny pomysł. Szkoda że to taki kawał drogi, gdyby nie te kilometry to też bym się z wami wybrał.Udanego wyjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Z tego co wiem to dyrekcja DD ma się określić co do terminu naszego przyjazdu 31.08.2006, więc musicie jeszcze chwilkę cierpliwie poczekać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Jak tylko bedziesz cos wiedziec to melduj szybciutko, bo musze sprzet umyc, po wczorajszej przejazdzce... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plooscva Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Uwaga Uwaga!Korzystając z błogosławieństwa Nadiq, rozmawialem dziś z Domem Dziecka. Proponują termin 10 Września, Niedziela , tak jak to było do tej pory. Proponuje spotkać się, wzorem razów poprzednich, na parkingu, obok Carrefoura Bemowo, o godzinie 10 rano. , tak aby na miejsce dotrzeć na 11-tą. Jako, że tym razem nie będzie żadnych imprez towarzyszących, nieśmiało sugeruję aby zaproponować własny program imprezy - nie tylko jeżdżenie w kółko, lecz coś ponadto.Dzieciaków jest mniej, niz poprzednim razem, a trasa między drzewami - tak jak poprzedniego razu, przy aurze takiej, jak dziś, może być ponad siły dla włascicieli maszyn innych niż Enduro :notworthy:W związku z tym, będziemy jeździć po terenie Domu Dziecka nieco inna trasą. Przypominam jednocześnie, że jest to impreza charytatywna, a nie zlot. W związku z tym nasza obecność tam, nie powinna przerodzić się w spotkanie towarzyskie. Od obecnych oczekuje się zaangażowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Jezeli tylko bede w kraju, to jestem na bank.... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Niestety mnie nie będzie , bo wyjeżdżam na zakończenie sezonu do Kletna :notworthy:No, trudno..... Może innym razem się udaW takim razie udanego spotkania z dzieciakami życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 kurde tak chciałem jechać a zamiast tego musze jechać do Bielska rozkładać firmowe stoisko. Moze innym razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Niestety mnie nie będzie , bo wyjeżdżam na zakończenie sezonu do Kletna :notworthy: Ja też będę w Kletnie,więc DD odpada. Termin bardzo nie fartowny. Dajcie dzieciakom wiele radości. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florkowa Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Hej Hej! tak jak już mój Radek powiedział zabierze mnie ze sobą :biggrin: wiec z mojej strony możecie liczyć na poskramianie dzieciaków i ustawianie w kolejce:) żeby sie nie pozabijały o własne nogi bięgnąc do motorków:))) cieszę się, że znowu się spotkamy. A o programie imprezy pomyślę wieczorkiem, może uda mi się coś wykombinować:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietroni Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 No i co bo termin coraz bliżej ja pewnie będe mógł kto jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi