Nadiq Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Witajcie! W związku z tym, że Bartosz ma pełno spraw na głowie, dostałam od niego namaszczenie, aby zapytać Was, czy bylibyście chętni, aby znów wybrać się do Domu Dziecka przy ul. Korotyńskiego? :flesje: Tym razem bez pompy i całego festynu. Tylko my i dzieciaki.Dodatkowo Bartosz dowiedział się, iż w tym domu dziecka pojawiły się nowe dzieci - dzieci uchodźców.Myślę, że dzieciaki byłyby znów szczęśliwe i zadowolone, a dodatkowo nie byłoby tak "komercyjnie". Jak zapatrujecie się na ten pomysł? :wink: Buziole,Nadiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Jak zapatrujecie się na ten pomysł? :wink: Buziole,Nadiq...ja chetnie, z tym ze moze mniej chetnie na korotynskiego... tam dzieciaki juz kilkukrotnie mialy mozliwosc obcowania ze zlymi motocyklistkami i motocyklistami :flesje: i ich maszynami... a domow dziecka... w wawie (lub okolicach) chyba nie brakuje... ot to taka moja mala sugestia......tak czy inaczej ja sie pisze :wink: pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plooscva Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Jak najchetniej! Pisze sie!!Mogę pomóc w organizacji. Mogę uważać sie za 'weterana' ten imprezy - Byłem na wiosne. ;)ps. przydało by się dobrą pogode zamoowic... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 ;) DOBRY POMYSł TEZ JESTEM CHETNY JESLI BEDE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 No i ja się tradycyjnie pokażęjuż sprawną dniepro-bawarą.Do 10.09 - urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Ja również jestem chętna! Oby tylko nie 2 września, bo ten termin już mam zaklepany na inny Dom Dziecka poza Warszawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Jesli uda sie spotkaniu nie trafic w jakis z moich terminow egzaminacyjnych to bardzo chetnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Dołączam się ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 I ja i ja ! byle nie 2 września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 pisze sie na 100% i zabieram Florkową (będzie komu dzieciaki w kolejce ustawiać ;-) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Kochani! W dniach 31.08. - 10.09. udaję się na zasłużony urlop i nie będę mogła dopilnować całej sprawy.Kto zechce na ten czas przejąć ode mnie "temat"? :biggrin: Buziole,Nadiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 ja sie piszę i bardzo chętnie pojade na wszelkie imprezy tego typu tylko bardzo bym prosił o maila na [email protected] bądź smsa na 509 57 99 69 bo nie zawsze przeglądam to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Byłem na poprzedniej, chętnie przyjadę i teraz :D . Była by to sobota czy niedziela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Byłem na poprzedniej, chętnie przyjadę i teraz :D . Była by to sobota czy niedziela? Zawsze jest w niedzielę, jakoś tak wychodzi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plooscva Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Na razie nie ma jeszcze konkretnego terminu - ale na pewno nie bedzie to 2 wrzesnia :biggrin:Prosze zajrzec tutaj w piatek. Powinno byc juz cos wiadomo. Jesteśmy w trakcie dogrywania tego z Dyrekcją Domu Dziecka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi