dawid482 Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 mam nadzieję że będzie 14 bo za tydzień mam szkołę i przypuzczam,że większość się już nastawiła na 14 więc myślę że to nie ulegnie zmianie bo sie zdenerwuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Leśna Polana sprawdzona :buttrock: wczoraj bylem tam na drugim otwartym zakończeiu sezonu mohikan :bigrazz: w kilku slowach, miejsce ma duzy potecjal, sporo przestrzeni, izolacja od reszty swiata kawalem lasusliczny jesczze basen :crossy: i miejsce do spania.do zo :crossy: :) :icon_eek: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Czyli bedzie super:D Tylko dni trzeba odliczac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majak Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Kurcze ja bym chętnie pojechał, w Borkach bylo super, ale nie widzi mi sie jazda motorowerem 400 km w jedną strone.... Hmm... moze ktos ma jakies wolne miejsce :) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Kasa ode mnie poszła. Pietra, zapewne ja będę leciał z Warszawy - zgadamy się jeszcze! Do zoba :)LYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Tiaaa widzę że sie jakaś impreza szykuje hmmmmm... może.... hmmmm... no.......... hmmm..Mogę przyjechać? :) Tzn.. Draco.na chwilę obecną mam zaplonawe zakończenie sezonu Africa Twin w tym samym terminie..Muszę dokonać jakiegos wyboru :bigrazz: czy ewentualnie jest możliwość przylotu w ciemno i rozliczenia na miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 witam, piszę bo nie pamiętam.. Gerard, to z Tobą rozmawiałem że w razie niemca jest miejsce w domku dla nas?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 (edytowane) Kolejna aktualizacja: 1,2. AdamWo x23. Ario x14. Astarte x15. Bartic x16,7. Broda x28. Bronx x19,10 Browar x211,12. CiasnyBaniak x213,14. Draco Fisher x215. Dżola x116,17. Hornetlok x218. Jerry x119. Kaśka x120,21. Kuba_gsxr x222,23. Krasnal x224. Łysy x125. Madzik x126. MarianKa x127. Mario1810 x128. Miklas x129-33. PGR x5 (PGR, Ganczar, Moorzyn, Piękny, Domin)34,35. Pietra x236. Rafał x137,38. Tubapl x239-42. Witas x443. Wrocławianka x144. Zbyhu x145. Zimer x146. PaleSatan x147,48. t2 x249. Greg x150. dawid482 x151. kakanogaja x152. Gremlas x153. bahama x154. Vatzeque x155. Asmodan x156. Beti x157. IrekS x158,59. Adu x2. [03.10.2006] Zarezerwowałem dwa dodatkowe domki. Jeden bierze Pietra dla swojej ekipy. Drugi jest do rozdysponowania. Mamy ustaloną cenę za domki 100 zł. Jeśli chcemy ognisko, to dodatkowo za drewno musimy zapłacić 15 zł. , ew. możemy sami sobie nazbierać. Termin zlotu bez zmian: 14-15 październik!!! Pozdr, Draco Edytowane 3 Października 2006 przez Draco Fisher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Pojedzie ktos z okolic Bytomia?Bo chetnie pojechalbym z nim bo samemu jakos tak nudno,a pozatym nie bardzo znam droge. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris_o_poranku Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 czy mozecie wrzucić namiary tzn dokladnie gdzie i o której rybol się zacznie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 dobra a ja mam jeszcze pytanie czy spotykamy sie tak jak zawsze pod Radiostacja? jesli tak to moze jakas mapke da sie zorganizowac? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Radiostacja musi być, nie ma h**** we wsi :icon_mrgreen: Przypuszczam że będzie standartowo - czyli o 12 na A4 (pierwszy parking) i gdzieś koło 14 w Gliwicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 No, dobra dziadygi!!!!! ADUx2 jak na razie Jeszcze zapewne dojdzie kilka osobek Mam jeszcze prosbe-do kiedy trzeba wplacac pieniazki? Z tego, co wczesniej czytalam, to jak rozumiem przelew robimy w wysokosci 15zl za osobe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 (edytowane) Tak 15 zł za osobe a wplacac kase do konca tygodnia.pozdro Aha i kto mi powie gdzie jest ta radiostacja? Edytowane 3 Października 2006 przez Gremlas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 (edytowane) Witam! Poniżej lista oraz rozpisane składy domków. Bronx x1Browar x2Miklas x1Rafał x1Gremlas x1Vatzeque x1Adu x4 DOMKI Domek IbahamaHornetlok x2 zapłaconoZimer zapłaconoDawid428 Tuba x2 Franekciasnybaniak x2t2 x2 Domek IIPietra x2 zapłaconoGerardgrodzisk x2StaszekS x2MarianKa zapłacono Domek IIIWitas x2 zapłaconoAsmodanArioBetiIrekSPaleSatan zapłaconoDwoch znajomych Witasa spoza forum zapłacono Domek IVDraco Fisher zapłaconoViolet zapłaconoDżola zapłaconoZbyhuŁysy zapłacono Domek VMario1810 zapłaconoAstarte Bartic zapłaconoJerryKaśka zapłaconoMadzik PGR x5 (PGR, Ganczar, Moorzyn, Piękny, Domin)WrocławiankaGreg zapłaconokakanogajasosna kuba gsxr wawa x2 Domek VIbroda x2 zapłaconoAdamWo Krasnal + Irkaa zapłacono Mamy ustaloną cenę za domki 100 zł. Jeśli chcemy ognisko, to dodatkowo za drewno musimy zapłacić 15 zł. , ew. możemy sami sobie nazbierać. Pozdr, Draco. p.s. Jeśli coś poknociłem ze składami, to z góry sorry :) Edytowane 4 Października 2006 przez Draco Fisher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi