doctor46 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Na miejscu tego nie widziałem, ale wczoraj w eurosporcie było. Brawo!dzieki,musialem to zrobic!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulk Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Mnie udało sie cos uchwycic, to chyba Wy.Macie fotki na tej stronie http://www.syberka.net.pl/zulk/brno/troche nie najlepsza jakosc ale som :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Niezłe jaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) hehehe Jajca jak smok :wink: TO MUSIELI BYĆ POLACY :wink: :wink: :wink: :flesje: Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez PGR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 To teraz doctor przyznaj się, na której focie jesteś Ty a na której brat :wink: Na 6. zdjęciu to wygląda na próbę przywłaszczenia sobie kasku Rossiego :flesje: Pozdrawiam Marek :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Heheh, extra zdjęcia :flesje:Ja stawiam, że Ty to ten bez koszulki, bo wydaje mi się, że tego w koszulce widziałem w TV :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Hehhe, no to chyba oni :flesje:))pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymekk Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 hehehe gratulacje daliscie czadu :flesje: widzialem czesc akcji na eurosporcie i na fotkach fajnie wiedziec ze to ktos z forum byl :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doctor46 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Mnie udało sie cos uchwycic, to chyba Wy.Macie fotki na tej stronie http://www.syberka.net.pl/zulk/brno/troche nie najlepsza jakosc ale som :evil:dziekuje Ci bardzo,super,ze udalo Ci to uchwycic!!!!!! masz moze jeszcze cos? pozdrawiam. To teraz doctor przyznaj się, na której focie jesteś Ty a na której brat :wink: Na 6. zdjęciu to wygląda na próbę przywłaszczenia sobie kasku Rossiego :flesje: Pozdrawiam Marek :wink:he he tak to wygladalo.ja jestem bez koszulki,obawialem sie,ze moge ja potargac.ten drugi to moj brat.pozro. hehehe gratulacje daliscie czadu :wink: widzialem czesc akcji na eurosporcie i na fotkach fajnie wiedziec ze to ktos z forum byl :wink:dzieki,moze ktos jeszcze bedzie cos mial.fajnie gdyby ktos to nagral kamera,byly niezle jaja.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Qrde dostać ten garnek... ciekawe ile by za niego sciągnął na allegro :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 heeeee no pieknie,obstawialismy na Polaka i mamy...... :wink: :wink: :wink: :flesje: A co powiedz bylo dalej jak juz zdieli Cie z ekranu....???????? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulk Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 dziekuje Ci bardzo,super,ze udalo Ci to uchwycic!!!!!! masz moze jeszcze cos? pozdrawiam.Z wami niestety juz nie mam tylko normalne z wyscigu jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doctor46 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 heeeee no pieknie,obstawialismy na Polaka i mamy...... ;) :cool: :) ;) A co powiedz bylo dalej jak juz zdieli Cie z ekranu....???????? :flesje:ja juz o tym myslalem od poczatku wyscigu.w Anglii podczas gp nie udalo mi sie dobiec do Rossiego,tez bylem na torze,ale zabraklo 5 metrow,teraz sie udalo.jak mnie zdjeli z ekranu to wrocilem za plot i juz.podeszli do nas wlosi,niemcy robili z nami zdjecia i gratulowali.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCAND Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Też to widziałem, brawa dla chłopaków z forum ;) :flesje: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) To jeszcze ode mnie dwie fotki. Niestety nie moim aparatem tylko kumpel pstrykał małpką: http://img183.imageshack.us/my.php?image=dsc01795zq0.jpg http://img172.imageshack.us/my.php?image=dsc01796zt3.jpg ja zarejestrowałem tylko moment przed waszym wbiegnięciem: http://img201.imageshack.us/my.php?image=p1010510pv9.jpg Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez Jagdtiger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi