michal1171 Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 A czasami naklejki na nim nie są ZYCHOFFROAD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid_tzr Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Nie wiem bo patrzylem dokladnie na naklejki bo to malo wazne ale jak cos to jutro zobacze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 27 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 ja pie**ole co za smiec:(( chyba tylko ona umie tak nerwy zszarpac:(((( wrociłem własnie z garazu :icon_mrgreen:( zdenerwowany do granic mozliwosci:(( dostała nowe koło rozrzadu nowe zawory i nawet na sekunde sie nie odezwała powiedziec dziekuje:(( a noga to mnie tak boli od kopania:(((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Az tak zle z twoja jest?? Przeciez tam nawet nie ma juz co zmieniac... CO moze byc nie tak?? Iskra, paliwo?? POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 27 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 iskra jest kompresja jest paliwo jest a nic zero odezwu:(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 O ja :-| To masz naprawde sporego pecha bo po takim REMONCIE to powinien zagadac bez dwoch zdan!! Wiesz co to moze byc czy bedziesz np w ciemno zmienial swiece i probowal?? POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid_tzr Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Jest jakis wlasciciel tej nowej huski 2006 albo troszke mlodszej ktory moglby sie wypowidziec o jej awaryjnosci???dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 28 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 stary juz sam nie wiem co robic:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid_tzr Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Kupilem dzisaj ta huske tc 450 i powiem szczeze ze jak narazie to jestem zachwycony:)nie czuc roznicy mocy przy ktm sx 525 a znajac zycie to i tak wykozystam ja w 50%:)dzisaj troche pojedzilem i wszystko chodzi super:)huska jest od Przybysza i ma naklejki zychoffroad wiec miales racje:)mam nadzieje ze bedzie sie spisywac bezawaryjnie... i nie bede mial problemow:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 No to napewno gratuluje i życze bezawryjności. Żeby znowu twoja Huska nie okazała się przykładem na to, że ta marka robi strasznie drogie w utrzymaniu motocykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid_tzr Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Dzieki mam nadzieje ze tak bedzie:)tylko najpierw musze wymienic przednia oponke bo sie skonczyla:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Kupilem dzisaj ta huske tc 450 i powiem szczeze ze jak narazie to jestem zachwycony:)nie czuc roznicy mocy przy ktm sx 525 a znajac zycie to i tak wykozystam ja w 50%:)dzisaj troche pojedzilem i wszystko chodzi super:)huska jest od Przybysza i ma naklejki zychoffroad wiec miales racje:)mam nadzieje ze bedzie sie spisywac bezawaryjnie... i nie bede mial problemow:P Kupiłeś super motor. Mój ojciec gadał z przybyszem na slowacji i ta huska ma super zawieszenie. Widziałem co ona potrafi i powiem ci że zazdroszcze ci tej huski bo jak widziałem co on na niej wyprawiał to normalnie :icon_twisted: . A tak pozatym to zagadaj do mnie nagg to pogadamy. Naprawde świetny zakup P.S w nowym świecie motocykli jest zdjęcie przybysza na tej husce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 iskra jest kompresja jest paliwo jest a nic zero odezwu:(( poprostu nie odpala ??? musisz sprawdzic po pierwsze rozrzad a jak to bedzie ok to istnieje taka mozliwosc ze zawiesza sie autodekopresator i wtedy na bank nie odpali gdyz nie ma kompresji ja tak mialem po wymianie lancuszka ze nie chciala odpalic poprawili dekompresator i wszystko ok ale powiem ci szczerze ze trafiles naprawde na kiepski model jak czytam co w niej juz robiles to mi cie szkoda chyba kazdy kto kocha motory wie jak to boli gdy wkladasz czas i pieniadze a tu ciagle dupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 29 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 rozrzad na 100000000% dobrze kompresja 10 atrmosfer (sprawdzane miernikiem) wszystko nowe gaznik wyczyszczony wszystko uszczelnione :icon_twisted:( i ni chu*a nie działa juz nie moge z tym:(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 A moze iskre wytraca albo iskra przerywa i dlatego nie zagaduje?? Lapie czasami czy zachowuje sie jak trup?? To ma automatyczny dekompresor czy jak sie to pali?? Bo na pych za samochodem to raczej nie pojdzie :/ POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi