polo5555 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 A wiec tak mam problem z Kymco po 10km jazdy zaczął słabnąc az zfasł i nie chce odpalic do tej pory . Mam pare pytań ,czy swieca po dłuższym kopaniu powinna byc mokra jesli nie chce odpalic bo u mnie jest sucha . Gdy zdjąłem filtr powietrza i zasłoniłem ręką to paliwo sie wylało z gaznika czyli kranik je chyba puszcza .Jutro zmienie nowa świece i zobacze bo ta ma iskre ale jak by słabą i z boku . Czy gdyby sie zatarł to ciezko chodziła by kopka bo u mnie lekko . Jak moza sprawdzic bez zdejmowania głowi cy czy to nie jest to najgorsze czyli zatarcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majsters51 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Jęsli świeca jest sucha po kopaniu to oznacza ze nie dostaje paliwa proponuje wyczyścic gaznik i zmienic świece lub starą wypalić na kuchence gazowej przez 5 min i powinno byc wszystko ok! Pozdro! Jęsli świeca jest sucha po kopaniu to oznacza ze nie dostaje paliwa proponuje wyczyścic gaznik i zmienic świece lub starą wypalić na kuchence gazowej przez 5 min i powinno byc wszystko ok! Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Borys) Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Według mnie to też gaźnik jeżeli kopka lekko chodzi to nie ma obawy, ani potrzeby ściągać głowicy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 swieca powinna byc mokra a jest sucha czyli nie dostaje paliwa sprawdz kranik czy przepuszcza paliwo ale na to wychodzi ze nie jest zatkany przeczysc gaznik dokladnie wyreguluj i jazda:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Sprawdz poziom paliwa w gaźniku. Nastepnie wymień świece na nowa o odpowiedniej wartoście cieplnej i odpowiedniej przerwie na swiecy zaplonowej (jest to bardzo ważne). Filt powietrza dobrze jest dokladnie wyczyścić. Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Sluchaj swieca sie zajmij na koncu, oczysc ja tylko ustaw przerwe. Zacznij od samej gory : kranik> wezyk> gaznik a wlasciwie komora plywakowa, sprawdz poziom paliwa w gazniku, sprawdz dysze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo5555 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Dzis wziąłem sie za skuter wymieniłe świeca na taka na której wczesniej chodził bez problemu ,nadal nic . Po wykreceniu jej jest mokra ,nawet nie wiem czy nie za bardzo . Iskra jest a skuter nadal nie chce zapalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 sprawdz to wszystko wedlug kolejnosci, jezeli swieca jest mokra to znaczy ze Ci ja gaznik zalewa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 .Jutro zmienie nowa świece i zobacze bo ta ma iskre ale jak by słabą i z boku to zle że iskra pada z boku a nie na elektrodę czyli cos z nia nie tak zmien swiece i powiedz co i jak a to jest 2t czy 4t?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 sądze że coś ze sprężaniem, może pierścień pękł Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi