J.Pastor Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Jak mnie składali na izbie przyjęć to był jeszcze jeden narąbany koleżka po szlifie a tych dwóch już leżało na oddziale, tak słyszałem od piguł. Wypadków było zdaje się więcej....Psy węszyły non stop, praktycznie nie wychodzili ze szpitala. Fuck'n'fuck! Zakończyłem sezon, Drań rozbity a ja 8 tygodni gipsu :wink: Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 :wink: - A toś TY kumplu tak zaszalał, taak??? Współczucie bez względu na to co tu piszą ... Coś połamał??? A co z kolegami z czołóweczki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daevon Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Jak mnie składali na izbie przyjęć to był jeszcze jeden narąbany koleżka po szlifie a tych dwóch już leżało na oddziale, tak słyszałem od piguł. Wypadków było zdaje się więcej....Psy węszyły non stop, praktycznie nie wychodzili ze szpitala. Fuck'n'fuck! Zakończyłem sezon, Drań rozbity a ja 8 tygodni gipsu ;) Nie pomyślałem, że było to aż tak poważne uderzenie. Stwierdziłem - ot szlif. Też wyrazy współczucia i zrastaj się!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Czego nie rozumiesz??????????? Jest takie powiedzenie, troche bardziej drastyczne "jeśli na zlocie nikt nie zginie to zlot uwaza sie za nieudany".......Salamnadra ty normalny to w 100% nie jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Ty masz 16 lat czy taka durna jesteś ?? o to samo chcialem sie zapytac..... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chri$ Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 foto nie bangla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 FOTKI: FOTO-01 FOTO-02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 SALAMANDRA to moze sie powiesisz na nastepnym zlocie aby był udany...hmmm??co Ty na to??? Koledzy wracajcie do zdrowia... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygzak Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) Czego nie rozumiesz??????????? Jest takie powiedzenie, troche bardziej drastyczne "jeśli na zlocie nikt nie zginie to zlot uwaza sie za nieudany"....... Ale pieprznięte powiedzenie!! u nas na zlocie wlasnie umarł kolega 1-3,9,2006 i wcale przez to zlot nie był bardziej udany!!! :biggrin: :cool: :cool: PS zastanów się czasem co piszesz!! jak się wypieprzysz to zrozumiesz ! ! ! Edytowane 3 Września 2006 przez Zygzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 koleżanka pewnie nawiązywała do tekstu ktory w moich okolicach sie mówi "jeżeli na weselu nie było policji to wesele nie było udane" Fakt faktem przytoczone przez koleżanke przysłowie nie jest już takie miłe... PozdrawiamPrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SALAMANDRA Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Ale pieprznięte powiedzenie!! u nas na zlocie wlasnie umarł kolega 1-3,9,2006 i wcale przez to zlot nie był bardziej udany!!! :) :) :evil: PS zastanów się czasem co piszesz!! jak się wypieprzysz to zrozumiesz ! ! !Chyba jakis przewrazliwony jestes i nie znasz sie na zartach.......ale coz Twoja sprawa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Chyba jakis przewrazliwony jestes i nie znasz sie na zartach.......ale coz Twoja sprawa..... Masz racje oni sa przewrażliwienie.w łodzi mówi sie że jak na zlocie nie zgwałci się jakiejs nastolatki w kolejarza po pijaku to zlot jest nie udany ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi