freyoo Opublikowano 30 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2003 Witka, słuchajcie, może oslepłem , ale nie moge za **** znalesc nigdzie białych kasków ( konicznie ortwarte ), macie jakies namiary ??? Bede wdzieczny Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 31 Maja 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2003 Caberg Jet Insider, biały, szyba, daszek, typowy pod cruiser. Cena 360 zł. Zapraszam do Rapida - Milczańska 48 Poznań. Jakby co, wal do mnie. Oczywiście odbiorcy Caberga w Wawie muszą mieć ten model w tym kolorze w swojej ofercie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 31 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2003 Na Marsa w salonie Kawy białe kaski Arai model z 2000 roku przecenione o połowę ale i tak drogie jak cholera ( ok. 800złp ). Lekkie i wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marccc Opublikowano 20 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2003 Czesc, nie mozna znalezc bialego jeta? Cos mnie sie wierzyc nie chce :P , kazda firma ma chyba cos takiego w ofercie. Ja mialem kiedys na ten przyklad Nolana N41 Diamond White- bialy jak snieg. Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 20 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zawsze mozna przemalować :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 24 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2003 Bialy kask???!!! Brrrrrr.......Chyba do slubu? Dla panny mlodej?:P PS. Nie zazdroszcze czyszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 24 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2003 Adres: www.motak.pl i w dodatku tanio! Zadzwoń, zapytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabio Opublikowano 25 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2003 Na Marsa w salonie Kawy białe kaski Arai model z 2000 roku przecenione o połowę ale i tak drogie jak cholera ( ok. 800złp ). Lekkie i wygodne. Witak...Freyoo zanabył właśnie ten kask...bardzo ładna robota i lekki...cena brrryyy...ale warty był...teraz wygląda jak pan z Police (nie mylić z miastem w Polsce :lol: )... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris123 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2003 Kiedyś gość pokazał mi kask po upadku znaczy przetarty. Kolor kompozytu był biało - kremowy więc może w ten sposób :lol: ( a jaki byłby oryginalny..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 1 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2003 Caberga maja w salonie Scooterland w Warszawie na Modlinskiej. Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi