SEBOOL Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 No to w ta niedzielę mozna poltać na poligonie!pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin® Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 z paliwem problemow nie ma chociaz setka pali troche wiecej niz cwiartka i 450 jak sie ostatnio okazalo :/ , a jakby co to zawsze mozna wpasc na stacje :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) A niby kogo ta 450 :flesje: spaliła tyle bo dostała ładnie w kość :Pa nie wszyscy tak twierdza :wink:pozdr. Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez SEBOOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 co do dziewiczej gory to chcialem kiedys pojechac pod wieze, zeby poogladac widoki, dojechalem do miejsca gdzie jest "parking" i balem sie zostawic sprzeta bo tam wszystkiego mozna sie bylo spodziweac :/ ( jedyna opcja to zostawic sprzet na jakims podworku w okolicy )do wszystkich jezdzacych crosami: zle mnie pokierowano i musialem jechac lasem, wrazenia niezapomniane, opona za*eb... odchodzi w bok przy dodaniu gazu, czasami ucieka przednie kolo .... po przejechaniu ta trasa zamarzylem o crosie :flesje: ale potem wyjazd na ta ulice gdzie jest kilka zakretow i znow szosowy motocykl wyszedl na prowadzenie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin® Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) SEBOOL chodzi o to ze moja setka spalila wiecej niz wasze bo ja tankowalem za ponad 23,- :wink: a mialem zalane pod korek... a wy wszyscy z tego co pamietam ponizej 20,- wszyscy laliscie... mam do tego, w sumie, najblizej na poligon czyli przejechalem najmniej :flesje: Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez Marcin® Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 ja zapłaciłem 21 ale z tego co wiem mam wieksze dysze w gaźniku a do biedruska mam dobe 25 km :/ ale i tak dojeżdzam. Tylko obym mógł pojechaac w niedzile na biedrusko to bedzie super!pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Mi "czerwona wścieklizna" spaliła za 17.30 z tym, że ja nieważne ile mam to na wjeździe na poligon zawsze dotankowuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi