Pompka Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Jak w temacie. Kto się wybiera na tą imprezę? Ja prawdopodobnie będę od piątku. Rok temu było całkiem sympatycznie (chociaz ciut drogawo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam pompka ja bede, tym razem zamowiłem domek, mysle ze moje moto sie jeszcze nie sprzeda do piątku(jest ogłoszone) Jestem od piątku Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez siwypfk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pognia Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Nieborów jak najbardziej w porzo imprezka. Jak tylkko dam rade i sie wyrobie w robocie, to będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Malutkie zainteresowanie tym zlotem, dziwne bo zlocik w porzo :icon_question:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Malutkie zainteresowanie tym zlotem, dziwne bo zlocik w porzo :icon_question:) Pewnie dlatego, że mało informacji o zlocie :-(.Planuję w piątek jechać katamaranem przez Nieborów to postaram się zajrzeć i zapoznać się z tematem choć z 4oooo.pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 no i jak tam pompka szykowanie ?? bedziesz dzis?? wez INRTUZA :icon_exclaim:) mam chetnego na zamianke za 800 :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimo Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 My w pare osob wybieramy sie jutro o 10 z Pruszkowa takze do zobaczenia ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Właśnie wróciłem do domu z wakacyjnych wojaży, przekimam się parę godzin i niewykluczone, że wzorem lat ubiegłych śmignę jutro do Nieborowa. :( Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 No i juz po zlocie, szkoda, działo sie wiele i naprawde fajnie było. Pozdrawiam wszystkich uczestników. P.S pompka jak dojedziesz do domu daj znac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majak Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 No ja tez bylem, bardzo mi sie podobało, siwypfk , kojarze Ciebie, a Twojemu Fazerkowi nawet foto zrobilem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 No i juz po zlocie, szkoda, działo sie wiele i naprawde fajnie było. Pozdrawiam wszystkich uczestników. Ja również bawiłem się na tegorocznym nieborowskim zlocie wyśmienicie. Pozdrawiam Forumowiczów, których spotkałem (Pompka, Fellini...), a także tych, których nie dane mi było spotkać. :) :) :) :) PS Nie uważacie, że 40 zł za wjazd i 30 za koszulkę to mimo wszystko trochę drogo? :) PPS Czy ktoś biegły w ekonomii może mnie uświadomić, na czym polega biznes z "walutą" zlotową (coraz częściej spotykaną na wszelkiej maści spędach)? Czy te papierki opłaca się drukować? Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Dojechałem :) . Zlot ogólnie udany (mimo opadów w piatek :) ). Ceny jak dla mnie zaporowe 40 PLN za sam znaczek to troszkę dużo. Koszulki nie kupiłem bo szkoda mi forsy było. Cen żarcia i piwa nie znam ale zdaje się, że równiez nie było tanio. Troszkę zajeżdzało mi to komercją ale atmosfera była naprawdę dobra i nikt nie odczuł chyba, że jest na zlocie tych strasznych Skierniewickich Grup Motocyklowych (których to oficjalnie u nas w kraju podobno niema :) ) :P Olsena widziałem (jakoś sobie za dużo nie pogadaliśmy bo cały czas gdzieś łaziłem), siwypfk to cały zlot przesiedział albo w domku albo w jakichś krzaczorach :) Koncerty były wypasione (zwłaszcza kapela grająca AC piorun DC :) bo reszta to tak sobie ). Goła baba też była (szkoda że nie w piątek bo bym jak nic sam wlazł na naczepę). Nie było obowiązkowego parku maszyn i mimo to nikt nie szalał po polu namiotowym (no jeden kolo wjechał jakimś endurasem w stolik). Ogólnie ubawiłem się nieźle, nauczyłem się trochę gadać (już rozrózniam hanysa, gorola i krajcoga czy jak się ten trzeci nazywa :) ). Waluta zlotowa to bardzo dobry pomysł z punktu widzenia organizatorów. Kasa jest cały czas w jednym miejscu (wiadomo kto jest odpowiedzalny), nie ma problemów z wydawaniem reszty i zawsze troszkę więcej się na tym zarobi bo po zlocie zawsze zostają mi jakes talony. Ma to również sporo zalet w pryzpadku obsługi zlotu przez firmy cateringowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maverik Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Jak w temacie. Kto się wybiera na tą imprezę? Ja prawdopodobnie będę od piątku. Rok temu było całkiem sympatycznie (chociaz ciut drogawo). to ja z troche drugiej strny podejde do "firmy" Outlaws, obiecalem ze zrobie to pisze :] jak pisze pompka, juz na samym poczatku mila niespodzianka.. wjazd 40 + 30.. pytam za co pani mowi ze za pole namiotowe, hmm, a w takiej Liwie to np pole namiotowe, koszulka, posilek, browar, blacha i keifr rano.. za 35, to jak to jest?ok wjezdzamy, zabawa jak zawsze :) dlatego przyjechalem, ale jedziemy dalej, przyjechalem ok 19ej w sobote glodny po robocie z ktorej wyszedlem 20 min temu, to idziemy cos zjesc.. kielba 6 zl, czyli prawie 2 x tyle co srednio na zlocie, ale to nic przeciez i tak w gastronomi poinformowal nas mily pan zebysmy jedli bo zostalo 10, zrozumialem to o 1ej w nocy jak znowu bym cos zjadl a widze kuchnia zamknieta?1sza gdzie sa pelne stoliki, a jak wiadomo glodny polak zly polak :) no dobra to ide sie spytac panow przy piwie gdzie moge cos zjesc,- w tej chwili nigdzie- tak czlowieku ale ja jestem glodny, a za wjazd tez malo nie placilem, to jak wy to organizujecie- trzeba bylo zjesc wczesniej kielbaske i isc wczesniej spac- osz ty q..i wtedy odszedlem, bo ciekawe czy by tak zaszczekal jakby nie mial za soba 5u kolegow, coz olalem i bawmy sie dalej, no i z kolega bawimy bawimy, po czym on na chwile chcial pogadac z pewnym osobnikiem ktory byl przy stoliku ww organizacji, bez powodu dostal w tyl glowy z banki, ot tak.. wtedy urodzila sie juz mocna niechec niestety a zarazem chec opuszczenia zlotu jednak nasz stan tego zabranial :) rano nikogo z organizatorow, coz, to byl chyba ostatni Nieborow jesli chodzi o mnie, ale chociaz FZX1000 sie podobal ;)pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 w gastronomi poinformowal nas mily pan zebysmy jedli bo zostalo 10, zrozumialem to o 1ej w nocy jak znowu bym cos zjadl a widze kuchnia zamknieta?1sza gdzie sa pelne stoliki, a jak wiadomo glodny polak zly polak :) no dobra to ide sie spytac panow przy piwie gdzie moge cos zjesc,- w tej chwili nigdzie- tak czlowieku ale ja jestem glodny, a za wjazd tez malo nie placilem, to jak wy to organizujecie- trzeba bylo zjesc wczesniej kielbaske i isc wczesniej spac- osz ty q..i wtedy odszedlem, bo ciekawe czy by tak zaszczekal jakby nie mial za soba 5u kolegow, coz olalem i bawmy sie dalej, no i z kolega bawimy bawimy, po czym on na chwile chcial pogadac z pewnym osobnikiem ktory byl przy stoliku ww organizacji, bez powodu dostal w tyl glowy z banki, ot tak.. wtedy urodzila sie juz mocna niechec niestety a zarazem chec opuszczenia zlotu jednak nasz stan tego zabranial :) rano nikogo z organizatorow, coz, to byl chyba ostatni Nieborow jesli chodzi o mnieCzyli opłaca się wracać na noc do domu w przypadku bliższych zlotów... Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 eee pompka jeszcze trooche byylem przy scenie .. :wink:Majak było włazic do domku i by sie pogadało... Nieborów moze i drogi ale fajna sprawa... taki klimacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi