HARPAGAN Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Dobrze wiedziec,ze to w Bialym mialo miejsce. jestem z okolic mialem raz z nimi przyjemnosc sie spotkac. dostalem 500zl i 10 pkt. zle trafilem. pozdro. :) Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahmed Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 A myślałem że to tylko ja mam taki problem :) w sieci znalazłem wirtualny tester trzeźwości jednak no własnie tylko wirtualny http://alkomaty.net/testery/wirtualny.html sam sie czasami zastanawiam czy nie zainwestować kasy w alkomat ale nie taki za 15zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 A myślałem że to tylko ja mam taki problem :) w sieci znalazłem wirtualny tester trzeźwości jednak no własnie tylko wirtualny http://alkomaty.net/testery/wirtualny.html sam sie czasami zastanawiam czy nie zainwestować kasy w alkomat ale nie taki za 15złTylko trzeba miec pewnośc ze jest dokladny;]. W sumie ważne zeby rozróżniał 0 od reszty ale kiedyś czytałem test alkomatów w autoświecie i z tą dokladnoscią było cięzko szczególnie za 15 zł tak jak mówisz a lepsze alkomaciki troszke kosztują;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 no to dobra kupie ale powiedz mi w takim razie do czego oni maja te alkomaty ... żeby stały i tylko na pokaz jaki to policja ma sprzęt ?? Żeby były w spisie odklepane sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Żeby były w spisie odklepane sztukiA dostał ktoś z was (podczas kontroli) papierek do lizania a nie alkomacik?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 12 godzin to mało po porządnym chalaniu. A co do Policji - bylem raz po weselu, na którym dalem ognia ( i to nieźle). Nastepnego dnia wieczorem miałem wracać samochodem, więc podreptałem na komendę by poddać się badaniu. I co ?? Koleś powiedział, że może zbadać tylko sprawcę wykroczenia lub przestępstwa. Tak więc chcąc zbadać się alkomatem musiał bym zaj**ć mu ze łba, by mieć coś na sumieniu. Argumenty o prewencji, zapobieganiu itp. jakoś tego pana nie przekonały. Dalszy komentarz chyba nie jest potrzebny. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrOOfka Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 12 godzin to mało po porządnym chalaniu. A co do Policji - bylem raz po weselu, na którym dalem ognia ( i to nieźle). Nastepnego dnia wieczorem miałem wracać samochodem, więc podreptałem na komendę by poddać się badaniu. I co ?? Koleś powiedział, że może zbadać tylko sprawcę wykroczenia lub przestępstwa. Tak więc chcąc zbadać się alkomatem musiał bym zaj**ć mu ze łba, by mieć coś na sumieniu. Argumenty o prewencji, zapobieganiu itp. jakoś tego pana nie przekonały. Dalszy komentarz chyba nie jest potrzebny. Pawel Dobrze że mu nie zaj****eś bo byś nadził się na cholernie zkuty łeb :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 ja znam jeden ale to pomoga bardziej psychicznie "kilka godzin + młode jędrne kobiece piersi = psychika podleczona"Teoria, ze kobiecie piersi obnizaja poziom alkoholu do mnie przemawia, tylko teraz znajdz takie młode i jedrne na kazde zawołanie na kacu... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek-YAMAHA Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Prawde powiedziawszy nie pijam wódeczki tylko czasem od święta małe piwko (1) i mi wystarczy tak więc nie mam takich problemów aczkolwiek kilka godzin+kobiece jędrne piersi wydaje się bardzo ciekawym rozwiązaniem tego problemu (warto spróbować - przyjemne z pożytecznym) a co do tematu to jest takie powiedzenie "pijesz nie jedź - za dużo się rozlewa"pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoss Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Argumenty o prewencji, zapobieganiu itp. jakoś tego pana nie przekonały... oni wciąż myślą, że to społeczeństwo jest dla nich. w dupie mają prewencję, bo czymś takim nie da się pochwalić w raporcie ani wykonać normy mandatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Hehe jakby tak każdy mógł sobie sprawdzić to co by się działo pod komisariatami :D (głównie po świętach i sobotnich imprezach) i chyba się tego obawiają a swoją drogą ciekawe co na to rzecznik praw obywatelskich :crossy: w końcu tu idzie o ludzkie zdrowie lub nawet życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 EEEEE tam!Lepiej zapodajcie jakiś dobry sposób na zbicie tych promili (sposób z piersiczasami się nie sprawdza) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Ja mam takie ciekawe urządzenie co to podobno "mierzy" % w wydychanym powietrzu i nazywa sie AL5000 http://www.alkomaty.biz/testery/al5000.html :crossy: A żeby być pewnym na 100% to lepiej poprostu niepić!!!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 12 h to malo ? :crossy: Ile razy po imprezie baardzo zakrapianej :D poszedlem spac o 4 rano. Wstaje o 10, pije 0.5 litra wody(nie wódy :clap: ) jem cos na sniadanie i nigdy mi nic nie wykazało. Moze rano faktycznie, jezeli sie obudzisz to moze by cos wykazalo, ale szybko a nawet bardzo szybko spada. Jezeli wypiję cos i zjem(szybki prysznic tez mine widziany dla odswiezenia) to ja juz bez obaw prowadzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrOOfka Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 A tu dziś znok rozmawiałem ze znajomym który miał niedawno taką sytucje i poszedł na komisariat fakt że z ociąganiem się ale pozwolili mu dmuchąć i to też działo się w Białymstoku. Widac czasem trafiamy na ludzi rozumnych w policji a czasem na obszczymuroburaków w stroju policjanta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi