skizo Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zastanawiałem sie nad tym i mi sie wydaje dobry, a Qmpel na tym zatarł simsona i mu w warsztacie powiedzieli, że źle robił jeżdzac na oleju do pił motorowych... wiec ja nie wiem co o tym mysleć... ;/Jak na razie ja przejechałem 350km na tym oleju i nie widać na tłoku śladu nagaru.więc nie widzę przeszkód żeby jeździć na tym oleju.Niektóży leją mixol do wysilonych 2t i się nie zacierają :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 a może kujawski, czy poszukać poprzez wyszukiwarke forum, kilkanaście linków coby kolega mógł się dowiedzieć co i jak? kolejny temat : jakie ciśnienie w oponie, jaki materiał na siedzenie, jak często mają pyłgać kierunkowskazy.. i cholera wie co jeszcze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 E tam. to jest nic, tylko czekać az zapytaja co ile czasu świeca ma iskre dawac... :) Bo u nich róznie w zależnosci od tego jak sie mocno kopnie i czy tak może byc, ew. jak to naprawic... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonek_BP Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Markos pyknoł Ci widze 666 post :D SZATAN :crossy: hehe JOKE ;] Ja lece Orlenowski 2T Syntetyk i jakoś dobrze mi jezdzi,ostatnio zalałem jakiś Mobil za 57zł,ale te 57zł wydał mój kolega i dał mi,bo nie wiedział co z nim zrobić :clap::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Ja do Aprili SR WWW 50 leję Shell VSX coś tam (do 2suwów), kosztuje 31,90zł za litr :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Fakt faktem na oleju od piły jeździ się zdecydowanie lepiej od mixola, ale później grozi zatarcie tłoka. Często i gęsto było to omawiane na stronach o tuningu 2T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk998 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 a do silnika waszych maszyn co lejecie?:crossy: :D jaki olejek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HONDA_ NS-1_FREAK Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Castrol R2 koszt 1-ego litra 40 zł . NIE POLECAM ORLENU BO NA NIM ZATARŁEM SILNIK !!!!! :D :crossy: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toSter Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 do rometa 50-t-1 leje orlen semisynthetic 2T (12zł) pozostawia mniej nagaru, jak orlen, ale mi cos kopci.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Markos pyknoł Ci widze 666 post :crossy: SZATAN :clap: hehe JOKE ;] Nawet nie zauważyłem. :D Przegapiłem taką okazje żeby sobie browarka strzelić... :cool: :smile: Fakt faktem na oleju od piły jeździ się zdecydowanie lepiej od mixola, ale później grozi zatarcie tłoka. Tylko pytanie dlaczego??? ;? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIEJU RR50:D Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Ja do swojego Rieju RR50 leje olej MOTUL'a albo MOBIL 1, ale bardziej jestem zadowolony z oleju MOBIL 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Nie wiem dokładnie, ale moim zdaniem jest to spowodowane lepkością oleju/gęstością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Neo Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Ja nalewam Castrol-a 2t za ok 30zł.Podobno dobre są oleje Mobil 1 tylko cena tych z najwyszej półki to ok.50zł.Napewno nie nalał bym mixolu lub innych najtańszych smarowideł ;) Nowoczesny silnik 2t jest wbrew pozorom bardzo delikatny na przegrzanie czy niedostateczne smarowanie.Jak masz nowy sprzęt nie oszczędzał bym na oleju. W moim przypadku 1litr starcza na ok.1200km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 a ja mam TEXACO MOTEX2T jestem zadowolony ;) dałem 18zł za litr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 a ten orlen 2t duzo jest droższy od mixola i czy jest pomiedzy nimi jakas róznica?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi