Majsters51 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Właśnie rozpołowiłem silnik w simsonie i zauwarzyłem zre jedna strona tloka jest bardziej wytarta a korbowód jest napewno prosty i wał był ustawiany w warsztacie. Czym to jest spowodowane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majak Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Najprawdopodobiej poprostu przytarł sie , nie dostał oleju , przegrzał sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 tak jak kolega mówił, ja terz miałem 2 razy to samo w simku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Właśnie rozpołowiłem silnik w simsonie i zauwarzyłem zre jedna strona tloka jest bardziej wytarta a korbowód jest napewno prosty i wał był ustawiany w warsztacie. Czym to jest spowodowane?? Myślę, że mało precyzyjnie się wyraziłeś i zaczynają się domysły i dywagacje...Ten tłok nosi większe ślady zużycia z jednej strony, czy też widać na nim wyraźne ślady zacierania się :) Bo to są dwie inne sprawy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Mogło być za mało oleju w mieszance, daj więcej info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemesis Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Hehe "wał był ustawiany w warsztacie" ,ja już przez to przechodziłem, wał oddam im tylko wtedy gdy mi sie rozsypie w drobny mak.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HONDA_ NS-1_FREAK Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Najprawdopodobiej poprostu przytarł sie , nie dostał oleju , przegrzał sie To co kolega ! Potwierdzam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi