KLAUDIUSZ Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 No i dorwalem:) hehehehehehehe No coż, zrobilem prawie 8000 km, z Warszawy przez Francje do Hiszpani (Marbella) i nazat :crossy: Najdluższe "palowanie" to 36 godzin, łącznie z przerwami w sumie zrobiliśmy (we dwóch) ponad 2200 km :cool: Samemu udalo mi sie zrobić w 26 godzin, lącznie z przerwami, traske z Marbelli (Hiszpania) w okolice Dijon (Francja), nie wiem ile tokilometrów ale pewnie kolo 1600-1800 km :D P.S. Powiem że byla to moja pierwsza dłuższa podróż :clap: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) 1830-1850km - Marbella-Dijon, znam tą trasę :crossy: zaj... drogi! :D :clap: A trasę np. do Sagres ktoś zdobył (to moja najdalsza trasa, nie liczę np. Gibraltaru, MOROCCA).http://www.spci.org/IXcong/imagens/sagres.jpg Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez vmax-r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
505iK Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 ja po srednio po przejechaniu 400 km po autostradzie zasypiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 ja po srednio po przejechaniu 400 km po autostradzie zasypiam :D Może za wolno jedziesz :crossy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Pytanie powinno brzmieć nie ile km-ów tylko ile godzin w siodle dacie redę. I wtedy wyjdzie ile km-ów w Polsce a ile np. w NIemczech w tym samym czasie można zrobić. 3 lata temu, wyjazd z Brasova (Rumunia) o 7 rano, pzyjazd do Warszawy po ok 1100 km o 23.30 - razem 16,5 godziny. Maksymalna podrózna prędkość w katanie 550 to było 110-120... Połowę drogi padał deszcz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosław Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=54612&hl= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ggmarquez Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Może za wolno jedziesz :icon_exclaim: Zasypiasz, bo lezysz na zbiorniku :icon_question: Jedz na wyprostowanych rekach 160-180 km/h to nie zasniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi