luis182 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Jak oceniacie ten sprzęcik jako 1 motor?? http://cgi.ebay.co.uk/SUZUKI-VAN-VAN_W0QQi...1QQcmdZViewItem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fronq Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Jeden z najlpeszych motorków do nauki. Podobnie jak Yamaha Tw 125. Dzięki swoim "balonowym" mozna później spokojnie sie przesiąść na coś mocniejszego np. na jakąś 600 turystyczną. Ja uczyłem sie na Yamasze TW125. Przejechałem 10000km nią i musze powiedzieć, ze zaden motor nie jest mi teraz straszny, pod warunkiem, że mam do niego respekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 ale to ma wydech :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 A co to jest w ogóle szosówka czy jakieś skaleczone enduro ? Opona tylnia całkiem konkretna :) Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 to jest bicz-bajk :) jezdzilem na tw smieszne moto ;) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 bicz-bajk ;) Aha...czyli taki motor dla dziwek :) ? Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Mariachi Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 A co to jest w ogóle szosówka czy jakieś skaleczone enduro ? Opona tylnia całkiem konkretna ;) Motorek plażowy. Szybko takim motorkiem sie nie zakopiesz, sam sprawdziłem, kolega ma Tw 200. Motorek dobry dla początkujących w jeździe enduro. Opana tylnia jest takich rozmiarów co w samochodach terenowych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Tył wygląda jak by był przybliżony lupą a przód nie :)pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Faktycznie - opony są zarąbiste.Z takim bajkiem to aż prosi się szaleć po piachach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolc Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 VanVan calkiem fajny motocykl kiedys smigalem na TW125 i powiem wam ze o wiele bardziej mi sie podoba od VV bo bardziej przypomina enduro a vanvan jest jakis taki strasznie niski :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafal.s. yamaha.tw Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 spoko ale mało przypomina Enduro :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 a jaka frajda ze zjarania takiego lacza :icon_mrgreen: Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoszymek666 Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 stan techniczny wygląda na dobry, ale ogólnie moto jak kupa :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfriend Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 (edytowane) Na enduro to nie wyglada :) , wolalbym TW 125.Ale ta tylnia opona konkretna :) :) Edytowane 20 Listopada 2006 przez speedfriend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi