Barył Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 BULLDOG ZABULLGOTAŁ więc śmigam z wami :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niunia Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Jeżeli z nieba nie poleją się strugi wody i gromy nie będą waliły :flesje: to możecie się nas spodziewać :wink: :wink: Bandziory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mla Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Pierwsi... ;-) dzięki za sobotę pod znakiem "roszenia" stugami z nieba, ognicho w Sokółce i zajefajną niedzielę z żubrami... ...dup...a trochę boli..... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niunia Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 ... a tu są fotki...jakby ktoś chciał..... ;-) http://rapidshare.de/files/30980245/Sok__k...8.2006.rar.html :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Deszcz trochę rosił ale prawdziwym twardzielą to nie przeszkadza ;) dzięki za wyjazd i za niedzielne żubry mam nadzieję że za rok ................................................. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 bardzo mi szkoda ze nie wybrałem sie z Wami ale wracam od tych poj*busow co jezdzą lewą stroną w czwartek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_rocki Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) Bob! Zamelduj sie jak wrocicie! ..i mam nadziej ze te dwie gleby pierwszego dnia rajdu będą zarazem ostatnimi! Pozdro! :buttrock: Ps.... a tu są fotki...jakby ktoś chciał..... ;-) nieeee noooo!.. ja protestuje!! A kto ocenzurował bandziorową dupę?! :biggrin: Co za kraj, cenzura wszędzie! :biggrin: Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez rob_rocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekM Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 moje fotki tutaj: http://rapidshare.de/files/31308732/StartVIRajdKat.byJM.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 ....aha... bylbym zapomnial... w pokoju kolo kuchni... ktos zostawil ochraniacze na buty... zabralem je ze soba... wiecej info na PW pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Tam spał Rosiu, Ewa i Wojtek kolejarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Tam spał Rosiu, Ewa i Wojtek kolejarz...Rosiu i Ewa pojechali dalej... ale Wojtek... chyba nie... wiec jesli masz z nim jakis kontakt i mozesz to truknij mu czy to przypadkiem nie jego... pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi