chorcio Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 (edytowane) witamPoszukaj moje posty nt. tej mz scorpion-tam opisałem jej stan dokładnie bo ja ogladałem kilka miesiecy temu. jesli chcesz to dzwon 505511114 to ci opowiem na temat tej, mz. Ale jesli by była mz w dobrym stanie to zamieniłbym moja xj ma mz, w koncu tam też jest silnik z yamahy, super gada, siedzi sie na niej wysmienicie, plastiki acerbis, osprzęt brembo. Po prostu cudo i co wazne zawsze bedziesz oryginalny. a nie kolejny xj czy gs-niestety. Ale tego kundla nie bierz. Edytowane 14 Sierpnia 2006 przez chorcio Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pastor Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Tego kundla czyli tej z allegro? Co do twojej wypowiedzi to już ją czytałem ostatnio, dzięki za dobre chęci. ostatnio zastanawiam się nad hondą CBR600 za 2tyś.90r. bez możliwości zarejestrowania, podobno super chodzi. Może w niedziele pojadę obejrzeć. Potem kupicramę i motor jest do rejestracji... napewno nikt nie kupi mojej MZ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 bez mozliwosci zarejestrowania?? Ktos pewnie rozpacza ze mu zaj**ali motocykl. Dopoki jest popyt to kradzierze beda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pastor Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) nie on był odkupiony z urzędu skarbowego drogą licytacji. Stał kilka lat na parkingu policyjnym, był sprowadzony i nigdy niezarejestrowany w polsce..PSA co myśłicie o tym suzuki? Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez Pastor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Tak chodziło mi o ta mz z allego. Natomiast co do tej suzi ja bym sie nie pchał w uszkodzony motor. Mój kolega prowadzi warsztar naprawiajacy moto i czesto przywożą ludzie takie motorki do małej naprawy, a potem co sie okazuje moto do gruntownego remontu, idzie straszna kasa i wogle.Sam niedawno chiałem kupic na siłe - mało kasy jakieś japońskie lub inne 4takty i pozbyc sie mz ale na szczeście sie wstrzymałem bo bym miał popsuty japonski motor i tyle. Lepiej jeszce troche przeczekac dozbierac kasy i moz zrobisz udane zakupy w zimie.Pozdrawaim i wytrwałosci. Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pastor Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 No tak ale chciałbym troche pojeździć. A co myślicie o tym kawasaki? ma wymieniony łańcuszek rozrządu, nowy lakier, tylko gaźniki do regulacji, bo cosw prawej komorze nie tak czy coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Po pierwsze jak widze ze sprzedaje z powodu wyjazdu to jest na wstepie zniechecony. Po drugie byla malowana w dodatku na brzydki kolori jeszcze zle. Zewnetrznie zaniedna a stan techniczny trzeba ocenic na zywo. W tej cenie gpz'a w dobrym stanie ciezko znalezc.Najpredzej sie znajdzie xj 500 lub pierwsze roczniki xj 600. Motocykle trwale i w miare dynamiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 faktycznie jakas z dupy ta kawa , reflektor chyba tez nie od tego modelu , jeśli gaźniki nie tak i z komorą coś nie tak i sprzedający mówi , ze to groszowe sprawy ta naprawa / regulacja to niech sam to zrobi a wtedy kupujący zwróci tą "małą sumke" pozdro Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pastor Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 No dobra, a może ta jamaszka91 rok, tylko opłaty 800zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) O ile szlif nie skresla motocykla to oprocz oplat masz do malowania czasze no i ten boczek z drugiej strony jest w calkiem innym kolorze. Ciekawe jak sie to moglo rozwalic jak czasza jest oszlifowana z lewej strony. Czemu ostatnie linki jakie wklejales to same motocykle do naprawy lub niepewne. Zakup motocykla nie powinien byc aktem desperacji. Zarzuca linkami ktore majac tyle kasy by mnie interesowaly http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=120118346http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=120596449http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=120009716http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=118907649 Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez bekriss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pastor Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Bo taki motor będzie tańszy. Poza za tym te linki które dałeś nie działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Nie bedzie tanszy bo tez wyszukales aukcje za 3500 :D A linki dzialaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pastor Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) No jedynie co to te dwie yamahy jak dla mnie, bo chcę mieć już te 600 żeby mi się nie znudziło tak szybko, a to wkońcu przesiadka z mz więc na 2 lata powinno styknąć. Głownie te co dałeś są daleko odemnie a te co pokazywałem to mam niedaleko w sumie.Najpierw muszę sprzedać te cudo, może ktoś chce?Pozdro! Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez Pastor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 (edytowane) zawsze mozesz poprosic jakiegos forumowicza zeby obejrzal jak mieszka blisko. Czesem trzeba jechac kawalek zeby kupic motocykl w dobrym stanie. Warto tez spojrzec do gieldy motocyklowej. Kupowac nie musisz. Pojdziesz do kolportera i przejrzysz na miejscu czy jest cos co ciebie interesuje :D Edytowane 17 Sierpnia 2006 przez bekriss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bar27 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Witam!Radził bym ci kupic jednak jamaszke,niedawno sprzedałem swoja która była z 87r i bardzo byłem z niej zadowolony!śmignąłem na niej prawie 35000km bez wiekszych problemów,wiadomo sprzecik byl nie nowy dlatego czasem cos wyskoczy np.zerwanie linki,szczotki z alternatora sie wytrą)ale to wszystko czym xj cie zaskoczy!A i mocy jest pod dostatkiem-ja bym brał tylko sie nie przestrasz jak ja uruchomisz i bedziesz słyszał znikome grzechotanie w silniczku bo te typy tak mają-łańcuszek!pozdrowienia iszerokiej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi