LUZIPOWER Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Bartek da rade :icon_exclaim: jestem pewny !!!!! poślę ile mogę :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasik Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Mamy nadzieje, że pamiętacie o Bartku i jesteście z nim!! Barakuje dużo kasy na proteze.BARTEK CHCE NORMALNIE ŻYC>Niezapominajmy o tym.Dużo zależy od Nas!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 wpłaciłem też swoją dolę. Bartek - 3mamy kciuku Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro 58 Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Zaraz sam wpłacę i poproszę o to każdego kogo znam. Zrobię co będę mógł Bartek aby Ci pomóc . Wielu ludzi jest z Tobą . Pozdrawiam, Jaro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korekson13 Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Mam nadzieję, że akcja wciąż trwa bo w poniedziałek lecę z kasiorą wysyłać. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merida125 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Razem z kolegami Bartka zakonczylismy zbiorki pieniedzy w roznych parafiach w Nowym Sączu i okolicach.w styczniu bedzie jeszcze kilka zbiorek najprawdopodobniej jedna w Krakowie,co sie jeszcze okaze.Wszystkim wspomagajacym finansowo dziekujemy . :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajer Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 1 maja 2005r tez mialem wypadek w Nowym Saczu,w tym samym dniu mial wypadek chlopak ze steel roses obaj zesmy w tym samym szpitalu lezeli,jak to czytasz to cie pozdrawiam mimo ze zesmy sie nie spotkali i jak zdrowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 PANOWIE I PANIE Mam zaszczyt Państwa poinformować, że od kilkunastu dni, miedzy innymi DZIĘKI WAM - nasz brat - motocyklista BARTEK - ma RĘCE. Specjalne protezy, podczepione najnowocześniejszymi technikami. Swobodnie może ruszać dłonią, a nawet sam się ubrać. Teraz marzy o samochodzie przystosowanym do jego potrzeb i na pewno temu sprosta !! BEZ WAS BY TEGO NIE BYŁO.WIELKI SZACUNEK DLA WSZYSTKICH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 W TVN pokazali reportaż o BARTKU. Pokazywał działanie protez, podchodził do motocykli, chwytał za manetki. Dziękował wszystkim za pomoc... :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_razz: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi