DżygiT Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Żarówki, jak ściągniesz obudowę dolną to zobaczysz wciśnięte gumowe korki z wychodzącymi z nich dwoma kabelkami i to właśnie te żarówki. Kup od razu i wymień wszystkie, po co dwa razy demontować.POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 w moim roczniku sa diody, to by było zbyt piekne DżygiT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwpseba Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Witamchcial bym kupic uzywana opone do mojego motora i mam taki wybor na allegro :http://moto.allegro.pl/search.php?string=1...19023&country=1wiem mniej wiecej co bym z tego wybral, ale czekam na wasze dobre i zle oceny :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 (edytowane) Jezuuuuuuuu to używane opony do motocykla sie kupuje? No bez jaj a tak powaznie, to nie boisz się kupowac używek do 100 konnej maszyny? Edytowane 8 Września 2008 przez leonstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwpseba Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Sprawa jest banalnie prosta - Kasa !Bylem teraz na weteranie i ogladalem uzywki i nie bylo tak starsznie : nie widac bylo zadnych kolkow :) , bieznik w miare i rocznik powyzej 06-- zawsze zostaje jeszcze ocena na allegro ! btwtemat jak kazdy inny - przynajmniej cos sie dzieje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 nie no tak sie domyslam że kasa, tyle że czy Ci sie to opłaca.Jesli ma byc ekonomik to możesz kupic maxxisa , tylna dostaniesz juz za mniej niż 400. Za założenie płaacisz tylko raz, a jak z używka to za jakis czas znowu bedziesz musiał itp, no i chyba najważniejsze, masz ta pewność że przy odkręceniu masz nowa gumę.No ale wiadomo, czasami nie można i 4 stówek wyskrobać. Fakt ceny opon u nas sa chore, powiem Ci że ja za komplet nowych Pilot Roadów 2 na ebayu angielskim zapłaciłem 713 zł, u nas taki komplecik od 1100 do nawet 1600 , to jakies chore :) . Może tam cos wyrwiesz nowego w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwpseba Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Uwiez, jak bym mial kaske to ani chwili bym sie nie zastanawial : nowa czy stara ?a teraz musze cos z tym faktem zrobic bo ostatnio ostro policaj sie wzieli za NAS :lalag: na moto weteranie bylo kilka sztuk "w miare", ale za duzo sie dzialo :wink: teraz znajde cos na tym rypanym necie i jakos zalatam ta dziure :) myslalem ze moze ktos cos wie o takich kapciach na tych aukcjach i moze sie rozpisze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parasol8 Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 (edytowane) Witam serdecznie od 3 dni poruszam się po Łodzi motocyklem Honda Hornet CB 600(2000r) i mam prośbę do użytkowników tych motocykli czy macie możliwość wstawienia instrukcji obsługi motocykla ponieważ ja takowej nie posiadam. Jest to mój pierwszy motocykl i nie wiem co i po ilu Km wymieniać. Edytowane 13 Września 2008 przez parasol8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 jak bys przeczytał pare stron dalej to masz w moim poście nawet po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parasol8 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Witam serdecznie mam kilka pytań : 1. Jak włączam zimny silnik to na ssaniu tak ? 2. Ile trzymać go na ssaniu ?? 3. Gdzie w Łodzi kupie i zmienie opony (na nowe) obecnie mam front : Dulom Sport Max Radial d208F 120/70 zr17 m/c58w Back : Metzeler MEz2 180/55 zr17 73w 4. Jakiej firmy opony możecie polecić 5. Za uwarzyłem że wskazówka obrotomierza chodzi po zegarze raz w górę i raz w dół między 1100 obr. a 1300 ogr. czy tak powinno być ?? a jak nie to co z tym zrobić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 1. tak, choc jak jest upał to nie musisz 2. 30 sekund powinno styknąc 3. Nie wiem,ale niestety w Polsce przepłacisz jakieś 50 % 4. Michelin PilotRoad 2 5. norma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parasol8 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Ktoś z Szerszeni ma ochotę pośmiać dziś wieczór w Łodzi :bigrazz: Pokazać sprzęt , nauczyć młodego paru rzeczy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki_luke Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 siemaTak jak rozpocząłem ten sezon - tak skończyłem.23.09.2008 zatrzymałem hornetę na barierkach. Powód: zajechanie drogi. Niestety sprawca się nie zatrzymał.Link do forum regionalnego - do tematu:http://lima.home.pl/forum/forum/viewthread...4&thread_id=668 P.S. Do sprzedania za symboliczną kwotę mam lampę przednią bez klosza i bez chromowanego plastiku - czyli cały tył jest ok oraz odbłyśnik wersja europejska też ok. Pozostałości po zegarach - szybki całe, obwódki chromowane całe, białe tarcze całe. Jeżeli ktoś zainteresowany fotki wyślę na maila. Po weekendzie porobię fotexy.P.S.2. Dzięki Jery za klatkę - uratowała mi silnik i nogę.P.S.3. Horneta ma się dobrze pod względem technicznym - teraz zimuje sobie spokojnie w ciepłym.P.S.4. Przywrócę ja do pełnej krasy w kwietniu - teraz czas na odpoczynek i rodzinę :)P.S.5. W lutym urodzi mi się córeczka :), dlatego też nie chcę sprawdzać przysłowia: "do trzech razy sztuka"; 2 dzwonki mi wystarczą w jednym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwpseba Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 szybkiego powrotu :icon_mrgreen: aa co nawet w zime :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 (edytowane) P.S.2. Dzięki Jery za klatkę - uratowała mi silnik i nogę. OMG. Strasznie mi przyklo ze sie rozwaliles i ciesze sie ze moja wydumka w jakis sposob Ci pomogla. P.S. A co ze zbiornikiem paliwa? Ucierpial czy klatka tez pomogla? No i jak generalnie klatka to zniosla? Jakies spawy puscily czy cos w tym stylu? Edytowane 23 Października 2008 przez JERY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi