edison Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Witam chciałbym spytać kto z Was wybiera się na Motoweteran Bazar do Łódzi(pierwszy weekend września piątek,sobota).Pozdrowienia :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Bazar jest 1 i 2 września czy 8 i 9? Wydawało mi się, że gdziesik czytałem, że własnie 8 i 9, a to już drugi weekend września.A tak poza tym to ja pewnie się wybiorę. Chciałbym poprzymierzać się do pewnych ciuchów bo na nowy sezon planuje zakupy no i chce się rozeznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonek_BP Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 O ja tez bym się tam wybrał :biggrin: Bo musze kupić nowy kask i jakieś ciuszki :icon_razz: MOże coś do motorku :icon_razz: A powiedzcie kiedy to własnie jest 1 czy 2 weekend września?? I czy duży to ejst ten motobazar?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Ja mieszkam skrzyzowanie od Startu w strone Radogoszcza, wiec na bank sie pojawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Słyszałem że ma to być pierwszy weekend września(dość pewne źródło chyba że przełożyli).Bazar jest spory jeżeli chodzi o ubranka to jest z czego powybierać Pzdr. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Ja napewno się stawie nie przepuszcam żadnego już od kilku lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonek_BP Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 A czy jakieś będą niedługo w wawie?? A i podajcie z tydzień przed tym bazarem dokładną datę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Co do wawki to niewiem kiedy będzie .Przed bazarem w łódzi dam jaki umówiony znak sygnał :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 No i z tego co wyczytałem w "Motocyklu" MWB jest w drugi weekend września czyli 8 i 9 (piątek i sobota). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 z racji tego że mieszkam 3 km od bajzlu napewno się pojawię :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Łódź 8 i 9 września, Wa-wa czyba tydzień po łodzi tylko że sobota, niedziela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 no ja mam ponad 200 km ale będętradycyjnie juz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Ja bede na 100%. Można sie forumowo gdzieś ustawić :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pracocholik Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Na 100% 8i9 jak byłem na poprzednim rozdawali ulotki na następny bazar jeśli chodzi o ciuszki faktycznie jest w czym wybrać będę napewno bo mam do bazaru 500 metrów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Witam!z tego co mi wiadomo to 8-9 wrzesnia!pierwszy raz będę i mam takie pytania!powiedzcie kiedy lepiej jechac w piatek czy w sobote??od rana czy popołudniu?pewnie w piątek rano wiekszy wybór ale i ceny wyższe!ile kosztuje wejscie? z góry dzieki!Pzdr. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi