Skocz do zawartości

motocyklisci z RADOMIA

ggmarquez
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, ja wczoraj z nad morza wruciłem i troszke przeziebienie złapało, ale jak pogoda dopisze to z kolega postaramy się wyskoczyc do Radomia w weekend...pozd!

A w ogóle to ktoś jest chętny w niedziele sie spotkać, jak bedzie pogoda (jakiś konkrecik)?

Edytowane przez pawelec

No to po spocie. Fajnie spotkac sie w gronie motocyklistow, bo juz zaczalem watpic w to miasto. Mam nadzieje, ze beda nastepne spoty i w liczniejszym gronie ;)

Pozdrowki :D

Ja jeszcze troche pojezdzilem, coby sprzet dogrzac. Szkoda, ze teraz sie wczesniej ciemno robi, mozna byloby gdzies dalej wieczorkiem wyskoczyc, a tak to lipa.

a ja wole na wlasnym sie wozic, chyba ze, ggmarquez pusci mnie za kierownice swojej "suzi" :D

co do podtekstow to mysle, ze wszystkie one byly a nawet jeszcze wiecej i bedzie tak ciagle bo twoj avatar bardzo dziala na wyobraznie chlopakow, albo go zmienisz albo musisz sie przyzwyczaic do podtekstow :biggrin:

Każdy woli na własnym, nikt tu się nie zamierza prosić o łaskę, a juz na pewno nie ja. Co do avatora, cóż, wydaje mi się, że wyglądam na nim bardzo korzystnie, więc nie widzę powodów, aby go zmieniać ;)

:bigrazz: o kurdek... ile tu ludzi z radomia ... a wydawalo mi sie ze znam wszystkich wariatow z tego miasta... od 18 do 60 lat ;) :) :) ... ciekawe czy sa tu jacys co lubia takie miejsce jak Tartak miejsce motrakow dla motorakow ... :biggrin:

Tak na marginesie - 24 zawody Supermoto w radomiu - zapraszam wszystkich, po zawodach zaj.... zakonczenie sezonu (wyscigow) z Totalna impreza, paleniem kapci zarciem, mnostwem piwa i wodki !!

Jak ktos lubi PRAWDZIWY MOTOCYKLOWY rock'n'roll - odnajdzie sie na tej imprezie ...

Pozdrawiam - w ten weekend rowniez impreza w trataku ...

Tartak miejsce motrakow dla motorakow ... ;)

Pozdrawiam - w ten weekend rowniez impreza w trataku ...

W tartaku nie bylem, bo w Radomiu w weekend zostaje srednio 2 razy w roku. Poza tym slyszalem, ze imprezy tam sa raczej hardcorowe, a na to raczej nie mam ochoty. Kiedys rozmawialem z facetem, ktory to chyba wspolorganizuje, jezdzil na rat bike honda GW??

Zrobil sie tu watek lokalny, wiec chcialem podpytac o jedna rzecz. Bylem dzis w Motorad, kupowalem jakies pierdoly, przy okazji spytalem sie o koszt pewnej naprawy (sama robocizna). Chlopaki powiedzieli mi 250-300 PLN. Pomyslalem, ze troche duzo i zadzwonilem do dealera Suzuki - POLandPosition z Piaseczna - powiedzieli 150 PLN i jeszcze sie tlumaczyli, ze jest sporo roboty. I teraz moje pytanie - czy w Motorad przez przypadek nie oszukują ;)

Edytowane przez ggmarquez