Miklas Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 To ja tez sie pojawie ;) Tylko trzeba bedzie sprzeta wypucowac, bo jeszcze po anglii nie umyty, a moje polerowane ranty z tylu zrownaly sie kolorem z czarnymi szprychami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam, ja wczoraj z nad morza wruciłem i troszke przeziebienie złapało, ale jak pogoda dopisze to z kolega postaramy się wyskoczyc do Radomia w weekend...pozd! A w ogóle to ktoś jest chętny w niedziele sie spotkać, jak bedzie pogoda (jakiś konkrecik)? Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez pawelec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 No to po spocie. Fajnie spotkac sie w gronie motocyklistow, bo juz zaczalem watpic w to miasto. Mam nadzieje, ze beda nastepne spoty i w liczniejszym gronie ;) Pozdrowki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ggmarquez Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 No to po spocie. Fajnie spotkac sie w gronie motocyklistow, bo juz zaczalem watpic w to miasto. Mam nadzieje, ze beda nastepne spoty i w liczniejszym gronie ;) Pozdrowki :D Ja jeszcze troche pojezdzilem, coby sprzet dogrzac. Szkoda, ze teraz sie wczesniej ciemno robi, mozna byloby gdzies dalej wieczorkiem wyskoczyc, a tak to lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Ja jeszcze troche pojezdzilem, coby sprzet dogrzac. Szkoda, ze teraz sie wczesniej ciemno robi, mozna byloby gdzies dalej wieczorkiem wyskoczyc, a tak to lipa. Zawsze mozna sie troche wczesniej ustawic :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ihriel Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Witam! Chętnie bym do Was dołączyła ale cóż... Motocykla jeszcze nie mam. Pozdrawiam, kochająca motocykle Ihriel :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ggmarquez Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Witam! Chętnie bym do Was dołączyła ale cóż... Motocykla jeszcze nie mam. Pozdrawiam, kochająca motocykle Ihriel :biggrin: To cie powozimy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ihriel Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Hi hi hi, zastanawiam się ile iest ukrytych podtekstów w Twoim poście, jeśli nie ma żadnego, to ja się piszę, nie wiem jak Wy. Pozdrawiam - Ihriel :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ihriel Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 a ja wole na wlasnym sie wozic, chyba ze, ggmarquez pusci mnie za kierownice swojej "suzi" :D co do podtekstow to mysle, ze wszystkie one byly a nawet jeszcze wiecej i bedzie tak ciagle bo twoj avatar bardzo dziala na wyobraznie chlopakow, albo go zmienisz albo musisz sie przyzwyczaic do podtekstow :biggrin: Każdy woli na własnym, nikt tu się nie zamierza prosić o łaskę, a juz na pewno nie ja. Co do avatora, cóż, wydaje mi się, że wyglądam na nim bardzo korzystnie, więc nie widzę powodów, aby go zmieniać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Każdy woli na własnym, nikt tu się nie zamierza prosić o łaskę, a juz na pewno nie ja. Co do avatora, cóż, wydaje mi się, że wyglądam na nim bardzo korzystnie, więc nie widzę powodów, aby go zmieniać :biggrin: oj bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GGGGrzes Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 A może tor w automobilklubie to tylko 20zł/godz. A sezon się kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 :bigrazz: o kurdek... ile tu ludzi z radomia ... a wydawalo mi sie ze znam wszystkich wariatow z tego miasta... od 18 do 60 lat ;) :) :) ... ciekawe czy sa tu jacys co lubia takie miejsce jak Tartak miejsce motrakow dla motorakow ... :biggrin: Tak na marginesie - 24 zawody Supermoto w radomiu - zapraszam wszystkich, po zawodach zaj.... zakonczenie sezonu (wyscigow) z Totalna impreza, paleniem kapci zarciem, mnostwem piwa i wodki !! Jak ktos lubi PRAWDZIWY MOTOCYKLOWY rock'n'roll - odnajdzie sie na tej imprezie ... Pozdrawiam - w ten weekend rowniez impreza w trataku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ggmarquez Opublikowano 5 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Tartak miejsce motrakow dla motorakow ... ;) Pozdrawiam - w ten weekend rowniez impreza w trataku ... W tartaku nie bylem, bo w Radomiu w weekend zostaje srednio 2 razy w roku. Poza tym slyszalem, ze imprezy tam sa raczej hardcorowe, a na to raczej nie mam ochoty. Kiedys rozmawialem z facetem, ktory to chyba wspolorganizuje, jezdzil na rat bike honda GW?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Imprezy jak najbardziej - hardcore taki jaki ma kazdy ochote - jak za starych dobrych lat motocyklowych ...A owszem prowadzil i wspoltworzyl to Eryk - jezdzi na pieknym Gold Wingu ....Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ggmarquez Opublikowano 6 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) Zrobil sie tu watek lokalny, wiec chcialem podpytac o jedna rzecz. Bylem dzis w Motorad, kupowalem jakies pierdoly, przy okazji spytalem sie o koszt pewnej naprawy (sama robocizna). Chlopaki powiedzieli mi 250-300 PLN. Pomyslalem, ze troche duzo i zadzwonilem do dealera Suzuki - POLandPosition z Piaseczna - powiedzieli 150 PLN i jeszcze sie tlumaczyli, ze jest sporo roboty. I teraz moje pytanie - czy w Motorad przez przypadek nie oszukują ;) Edytowane 6 Września 2006 przez ggmarquez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi