Barył Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Moi drodzy krewni i znajomi a także krewni i znajomi znajomych i krewnych jak niektórzy wiecie;1. virówa stoi unieruchomiona2. Z tego powodu miałem ostrą depresję którą zwalczyłem zakupem staszkowego BULDOGA :crossy:3. w przyszły weekend 19-20 mam kurs pierwszej pomocy więc nigdzie nie wyjeżdżam motorkiem4 WNIOSKI :P z soboty na niedzielę LIBACJA LIBACJA OPIJAMY NOWĄ MASZYNĘ proszę składać deklarację i propozycje co do miejszca myślę że zbierze się sporo znajomych bobrów i rychów oczywiście z tymi forumowiczami z którymi jeszcze nie chlałem chętnie umoczę mojego paskudnego ryja :clap::buttrock::)wiem że większość z was i tak już siedzi w siodłach i pomyka na długi weekend ale ...... czekam na pijacki odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niunia Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Strzałeczka,Bandziory będą....... :clap: ;) a co do miejsca, to jesteśmy otwarci na wszelakie propozycje, może gdzieś uciec za Wafkę....a może zostać.......najważniejsze, żeby wypić to i owo, a jest za co...... :flesje: :D :biggrin: pozdr.Niunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 GRATULACJE!!! :clap:...no w koncu masz motóra... na ktorym nie wygladasz jak na psie ;)...co do spotkania... to z pewna doza niesmialosci... :biggrin: ...bardzo chetnie... wyznacz tylko czas i miejsce... ps. ...a na kursie w niedziele... to chyba za fantomy czy inne stwory bedziemy robili... :flesje: ...no w kazdym razie, cos mi sie zdaje, ze trzeba bedzie nam pomoc :D pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 GRATULUJE sprzęcik pierwsza klasa :clap: .. Co do opicia Buldoga czyli umoczenia pyszczka ;) jestem zaaaaaaa. A co do miejsca to wsio ryba dostosuje się. Do miłego.. Pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ależ Baryłku kochany - jakże się niezmiernie cieszę!! Gratuluję, zarazem, zakupu wymarzonego sprzęta! ;) Teraz to już nie będę miała z Tobą szans w trasie... :flesje: Tak mi się coś wydawało, że iksjotka od początku była na straconej pozycji w konkursie. Ale bardzo dobrze, kupiłeś to co chciałeś i teraz możesz się lansować nawet pod kolumną :clap: (Jadzia mi doniosła o wtorkowym planie :D ) Oczywiście chętnie przybędę na chrzciny Buldoga i umoczę ust swych korale w piekielnych trunkach!Czekam więc na naznaczenie miejsca i godziny owych pijackich wybryków. Pozdrawiam Maryś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Witam. Oblewanie ok. Ale jak dzoniłem do PCK aby uzyskać bliższe info Pani powiedziała iż Kurs przeniesiny na Październik, może mam zamało wdzięku w głosie Pozdrawiam. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Moje gratulacje z okazji zakupu nowej maszynki co do spotkania jestem za :) termin mi odowiada zwlaszcza ze kilka osob bedzie zarowno w sob jak i w niedziele na kursie I pomocyja oczywiscie tez sie tam wybieram ale z tego co pamietam na takich kursach znacznie lepiej sie "dmucha manekina"na drobnym znieczuleniu ;) :flesje: mam tylko nadzieje ze instruktorzy nas nie usuna z zajec czekam na info gdzie i o ktrorej sie spotykamy Los Barylos zorjetuj sie czy ten kurs jest aktualny ,(bo doszly mnie sluchy ze ma byc przeniesiony na pazdziernik)jak tak to zaczynamy zaraz po a jak nie to moze bysmy zaczeli troszke wczesniej :biggrin: :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Gratuluję sprzęta, o właściwej do gabarytów kierowcy pojemności :clap: Kiedy robimy enduro-test? Bo trzeba sprawdzić czy nowy motocykl równie dobrze pokonuje wąwozy jak virówka :cool: Co do oblewania, to niestety nie dołączę do Was, z powodu wyjazdu do Bolesławca, w rodzinne strony pewnego kochanego plecaczka :crossy: Troszkie daleko, ale bedę łączył się z imprezą duchowo :D Kamandir Kulik. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 No, no, no... Barył gratulacje!!! 1100... jak to mówią na południu- szacun jak byk :crossy: :clap: Na opicie nowejbaryłowejpostaszkowej maszyny to chyba i ja się skuszę. No... chyba, że Pietra powie "uczyć się masz!" :D , to wtedy odpadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_rocki Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) El Baryłło! Los Gratulacios nuovos machinos! :crossy: Jak to mówią na Kubie - "Hasta la victoria! Siempre!" ..i do Piekła! :D Wreszcie Ci sie nie będa lusterka przyklejac do uszu powyzej 140km/h :clap: Ponieważ na kursie nie będę, to nie wiem czy będę w W-wie żeby opić w sobote Bullgota. Ale jeśli kurs Wam przeniosą na październik, to może wybierzemy się gdzieś ekipą poza W-wę, żeby aktu uchlania sie dokonać w jakichś piąknych okolicznościach przyrody? :cool:Np. do Białowieży? :smile::):wink::)..albo na zlot do Ostródy. Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez rob_rocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Plan na dzisiaj jest taki 18.30 w sobotę na placu na rozdrożu w barze w przejściu zaczynamy libację (proszę pamiętać że tam są 2 przejścia podziemne)jak zbierze się nas więcej zawsze możemy iść do blues baru lub gdzieś dalej miejsce to ostatnio testowałem z koleżankami i kolegami z forum :D pozdrawiam - i nam się podobało wyszliśmy o 4.00w razie jakiś pytań proszę o tel bądż kontakt na privaM.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 bez wzgledu na stan w jakim sie bede znajdowal napewno dotre na wyznaczone pole bitwy :cool: :D :wink: :smile: :crossy: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dianaaa Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Baryłku ja również potwierdzam swoją obecność ... mam tylko nadzieję, że w niedzielę uda nam się dotrzeć na szkolenie - i cokolwiek zapamietać a nie robic tylko za fantomy ;o) A co do SZKOLENIA, to sprawa wygląda tak, Ci którzy byli juz zapisani i opłaceni mają nadal szkolenie 18-19 sierpnia (start w sobotę o 10) tu nic sie nie zmieniło, natomiast nie ma już zapisów na ten termin, a wszyscy inni zainteresowani przeszkoleniem będą mieli szanse zapisać się na październik ... mam nadzieję, że teraz wszystko jasne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_rocki Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Witam, Rozmawiałem z organizatorem - Kurs w ten weekend z racji małej ilości chętnych motocyklistów będzie niestety kursem bardziej standardowym niż motocyklowym. Kurs pierwszej pomocy stricte "motocyklowy" odbędzie się natomiast w dniach 21-22 października. Zasady zapisywania się oraz cena dla motocyklistów takie same jak teraz. http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...00entry697900Aby kurs doszedł do skutku musi się zapisać min. 10 osób Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Jak się mi niebo na głowę nie zwali to będę :icon_question:Ale ale...jak motóra oblewanie to też jakaś prezentacja by się przydała - rozumiem że Barył przyjeżdza na Buldogu po czym pali gumę, ryje ziemię i stawia na gumę po czym odstawia moto na najbliższy parking i dopiero zaczyna pić!Inaczej to się nie liczy.Stasiu już nowy nabytek opił tak więc już sie nie mogę doczekać opijania motonga postasiowego :icon_exclaim: Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi