TOMAJ Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Nic dodać Nic ujać wyjazd mega super :P :D brawa dla PREZESA RADKA :crossy: :lalag: za zorganizowanie kolejnego wyjazdu do dzieciakowmysle że na poczatku przyszlego sezonu znowu sie wybierzemy do SZAMOTUŁ. :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 mysle że na poczatku przyszlego sezonu znowu sie wybierzemy do SZAMOTUŁGeneralnie mysle ze jest w wielkopolsce wiecej domów dziecka mysle ze powinniśmy pomyśleć czy nie warto by nastepnym razem wybrać sie gdzieś indziej :P Wiecie o co chodzi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 24 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 :crossy: :lalag: :wink:DZIEKI WSZYSTKIM OBECNYM jak sami widzieliscie warto bylo ruszy dopsko z domu i zrobic maluchom troche radosci i zabawy kolejny wyjazd zaliczamy do mega udanych :crossy: PREZES heheheheheh nie mowcie tak bo czuje sie jak stary dziad :D Luzi nie denerwuj sie bo to szkodzi :P Kris dobrze ze caly jestes ale cos tam musiales wywinac co nie wytrzymales :crossy: wszyscy czekamy na fotki jeszcze raz wszystkim dziekujemy i pozdrawaimy ekipy z Opalenicy, Szamotul, Pily, Obornik, nastepny wyjazd zrobimy z jeszcze wieksza pompą :wink: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 (edytowane) narazie to http://img244.imageshack.us/my.php?image=dscf8130pr5.jpgreszte włąśnie wrzucam na serwerhttp://niezniszczalni.website.pl/fotki/dom...0906/index.html Edytowane 24 Września 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sIza Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 (edytowane) :crossy: PANIE I PANOWIE DZIĘKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kolejna rewelacyjna impreza, cieszy mnie to, że nie tylko dzieciaki mają frajdę, ale że i Wam się to podoba:)CO tu duzo mówić, w takich sytuacjach słowa nie wystarczą :crossy: :crossy: JESZCZE RAZ WIELKIE DZIĘKI, do zobaczenia przy kolejnej okazji, i bezkolizyjnej jazdy :D :lalag: Cóż Radku chyba już zostaniesz PREZESEM :P Edytowane 24 Września 2006 przez sIza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Marco musze zgłościć stanowczy i zdecydowany protest :lalag: :wink: :crossy: na ok 80-90 zrobionych zdjęć jestem tylko na 4-5 :crossy: :crossy: za to na przynajmniej 50 jest Norberto :P :D Ogólnie wyjazd super pozdrowienia dla Pana Prezesa :wink: :wink: a no fajnie było trochę się zdenerwowałem pod koniec, ale ch*j - przejdzie mi !czekam na fotypozdrawiam a nic na dobrą sprawę - o fakt mi chodzi... To może napisz o jaki fakt chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 kto wie ten wie... spoko loko luz i sponton ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Kris dobrze ze caly jestes ale cos tam musiales wywinac co nie wytrzymales :crossy: Hehe, ja nie wytrzymuje jak nic się nie dzieje. :crossy: Luzer, co karbon mocno dostał?? :crossy: Cytryna wiadomiks, powoli staje się Twoją pomocą drogową :D Dzięki kiler za pomoc. Dzisiaj jeszcze na służbe ujechałem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 KU^WA pisze przecież, że o fakt mi chodzi ! a z resztą dajcie spokój - było, mineło i zapomniano ! teraz se przypomniałem, ze na ciebie zły jestem, żeś mi ućknął - mieliśmy razem "po lasach" wracać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 załapałem sie na 4 zdjecia !!!! ;p tyle osob robilo zdjecia a tak malo pojawilo sie ich na forum ?gdzie jest reszta !!?? P.S Fat postawie Ci browara jak w czasie jazdy noca przekrecisz kranik w moim B4 z ON na RES ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Python Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Byłem pierwszy raz na takim wyjeżdzie i musze przyznać, że było naprawde zajebiście.Fajnie, że można sprawić frajde tym dzieciakom i nie mniejsza sobie w ten sposób.Oby więcej takich pomysłów przychodziło do głowy.Pozdrowienia dla wszystkich którzy byli obecni w Szamotułach. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgier Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Apropos fotek to kumpel podesłał mi tą: http://www.pwmarcinkowski.neostrada.pl/Miss%20'20.jpg Dla mnie jest mistrzowska :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Marco musze zgłościć stanowczy i zdecydowany protest to na przynajmniej 50 jest Norberto Wyjazd super :icon_mrgreen: mam szczególna radoche z tego ze niektorych z nas dzieciaki pamietały np. moja skromna osóbkę :buttrock: a jesli chodzi o Twoj protest Killer to sorry trzeba umiec sie znalezc w odpowiednim czasie i miejscu :lalag: pozdor dla wszystkich :buttrock: p.s. coraz głośniej o NIEZNISZCZALNYCH :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 teraz se przypomniałem, ze na ciebie zły jestem, żeś mi ućknął - mieliśmy razem "po lasach" wracać :buttrock: Mówiłeś jeszcze w Szamotułach, że jedziesz normalnie przez Gądki :buttrock: więc nie namawiałem, a szczególnie po ostatniej jeździe nocnej tam tymi drogami :icon_mrgreen: looz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepi Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Ostatnio nie moglem. Fajnie ze teraz sie udalo bo imprezka super. Dzieciaki zadowolone tak jak my!Trzeba kontynuowac te swiecka tradycje :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi