Crossgirl Opublikowano 20 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Czesc kochana!!!Ja jezdzilam w sobote we Wrześni z mężusiem i moim bratem:-) Mam WR 250 już dla siebie!!!Ogień!!! Tor we Wrześni jest doskonały. Mam nadzieje,że wyciagne kogoś w przyszly weekend. Rozumiem, ze z nami juz nie pojezdzisz - wolisz z facetami hmm ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Czesc kochana!!!Ja jezdzilam w sobote we Wrześni z mężusiem i moim bratem:-) Mam WR 250 już dla siebie!!!Ogień!!! Tor we Wrześni jest doskonały. Mam nadzieje,że wyciagne kogoś w przyszly weekend. Ja we Wrześni jestem w każdy weekend najczęsciej -piątek, sobota, niedziela ale przez ostatnie 2 tyg czekałem na cząści wiec mnie nie było, w ten sie pojawie w piątek wieczorkiem i sobote rano. Także do zobaczenia na torze :biggrin: P.S tor jest super, bardzo techniczny, mało prostych same winkle i hopy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 (edytowane) Kaze ja z moim kumplem i naszym trenerem :bigrazz: tak na 99% będziemy we Wrześni całą najbliższą niedzielę, gdzieś od 11.Wpadnij chociaż na chwilę bo ktoś miejscowy powinien nam pokazać jak się tam jeździ. :biggrin: PS. Możesz powiedzieć jak tam obecnie wygląda nawierzchnia :biggrin: Edytowane 20 Września 2006 przez BaRy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 No słyszałem że wymiatasz wiec ja raczej nic nie pokaże :biggrin:. Zobacze w tą niedziele jak sie wyrobie, fajnie byłoby wpaść i pogadać. Tor jest zaniedbany, dużo kolein, ta druga trudniejsza częśc toru stała w wodzie także mozna jeździć tylko po tej jednej (i tak amatorzy nigdy nie wjezdzają na tą drugą, tam tylko Lonki kilku gości z MP lata). Ale spoko da sie latać, ponoć właściciel toru wyrównuje go jedynie przed zawodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) No słyszałem że wymiatasz wiec ja raczej nic nie pokaże :bigrazz: . Zobacze w tą niedziele jak sie wyrobie, fajnie byłoby wpaść i pogadać. Tor jest zaniedbany, dużo kolein, ta druga trudniejsza częśc toru stała w wodzie także mozna jeździć tylko po tej jednej (i tak amatorzy nigdy nie wjezdzają na tą drugą, tam tylko Lonki kilku gości z MP lata). Ale spoko da sie latać, ponoć właściciel toru wyrównuje go jedynie przed zawodami. Z tym wymiataniem to bez przesady, dopiero niedawno wstąpiłem w szeregi MO i zabrałem się za regularne treningi.Wpadaj zawsze miło będzie z kimś jeszcze polatać i pogadać :biggrin: , jest plan żeby w przerwie jakiegoś grila zrobić. :biggrin: Na tip top jeszcze potwierdze wszystko w sobote wieczorem. Co do toru to trudno i w takich warunkach trzeba umieć jeździć, z resztą w Obornikach też ostatnio nie ma raju bo spychacz się zepsuł i robią mu kapitalke. Edytowane 21 Września 2006 przez BaRy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Co do toru to trudno i w takich warunkach trzeba umieć jeździć, z resztą w Obornikach też ostatnio nie ma raju bo spychacz się zepsuł i robią mu kapitalke. Oczywiście że tak, trenujesz na takiej nawieszchni a jak wpadasz na wyrównany tor na zawodach to czujesz sie jak ryba w wodzie. No z tą niedzielą to też musze uzgodnić czy dam rade wpaść - aha uważaj na jeden elemant na tym torze - a dokładniej na najmniejszą hope na całtm tym torze, została ona stworzona na długiej prostej bo ludzie nabierali za dużych prędkości. Ale jest tak zrobiona że po małym skoku wlatujesz w kałuże i koleine. Tam wykładali sie najlepsi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Oczywiście że tak, trenujesz na takiej nawieszchni a jak wpadasz na wyrównany tor na zawodach to czujesz sie jak ryba w wodzie. No z tą niedzielą to też musze uzgodnić czy dam rade wpaść - aha uważaj na jeden elemant na tym torze - a dokładniej na najmniejszą hope na całtm tym torze, została ona stworzona na długiej prostej bo ludzie nabierali za dużych prędkości. Ale jest tak zrobiona że po małym skoku wlatujesz w kałuże i koleine. Tam wykładali sie najlepsi! Oki spoko kombinuj.Ja w sumie też się zastanawiałem czy w niedzielę nie iść czasami na meczyk z GKS BOT bo karnet mi się marnuje.Ale pieprze narazie motocross dostał w moich wszystkich planach priorytet :biggrin: Dzięki za info, będe uwazał na to miejsce z resztą najpierw napewno zrobimy kilka rundek zapoznawczo rozgrzewkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi