czarczi Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 cos kolo 60 kmh , a co tam myslisz o skoku na dt 80 :icon_rolleyes: ?? zajebiste uczuciedj solo najezdza na hope na 3 biegu na maks obrotach pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 cos kolo 60 kmh , a co tam myslisz o skoku na dt 80 :icon_rolleyes: ?? zajebiste uczuciedj solo najezdza na hope na 3 biegu na maks obrotach pozdro To robi duży błąd bo jak go majgnie kiedys do przodu za bardzo to nie bedzie mial czasu zeby wrzucic 4ke i sie wyprostować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 To robi duży błąd bo jak go majgnie kiedys do przodu za bardzo to nie bedzie mial czasu zeby wrzucic 4ke i sie wyprostować. Ja tam jakimś profesjonalista nie jestem, ale chyba im więcej dasz gazu tym bardziej Cię kryje mowie to ze swojego doświadczenia :P , czyli jak ma MAX obroty to go ciągnie na tył :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 To moze sie wypowiem. Wiem o co Ci chodzi Myszon, chodzi o to że jak będę na pysk leciał to mi obrotów braknie... Na rampe zazwyczaj najeżdżałem na równych obrotach, dość wysokich zeby miec odpowiednią moc... to tylko yz 125.... :banghead: Dopiero się uczę panować nad motocyklem w powietrzu, czyli gaz i hamulec, jak na razie dobrze mi idzie odchylanie się do przodu, bo przed wciśnięciem hamulca w powietrzu mam jakiś lęk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 cos kolo 60 kmh , a co tam myslisz o skoku na dt 80 ;) ?? zajebiste uczuciedj solo najezdza na hope na 3 biegu na maks obrotach pozdro Tak tak :P:P a zawiecha to by mi wyszła góra :P ... chociaz w sumie raz się zyje :banghead: a do 60 chyba się rozpędze ;):D:D :P Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 (edytowane) Dzieło Czarczi'ego jako rozgrzewka przed filmem pełnometrażowym ;P Edytowane 15 Sierpnia 2007 przez djsolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Jak dla mnie to mało to ma wspólnego z filmem, raczej jakaś prezentacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 powiedzmy, ze pokaz slajdów... film dopiero montujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 przed wciśnięciem hamulca w powietrzu mam jakiś lękHehe fajnie sie moto zachowuje ale zrób to na jakiejś trumnie którą na pewno dolecisz albo na rampie bo na płaskim lądowaniu to niebezpiecznie. Tylko sprzęgło wciśnij najpierw, bo jak się zadusi silnik to leci się w takiej fajnej ciszy, tylko lądowanie gorzej wygląda :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Witam!Krótki filmik forumowego kolegi Twistera. Od samego jeźdzca : "moze nie brudne ale zawsze cos. 2dzien na szosowkach. TwisterZG" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 no fajnie robi Endo ..... fajnie =] ... Dj Solo .... żagluje że mnie wtedy z wami nie bylo ojj żaluje .... nie ma filmiku jak maly skacze =] ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 heh fany slideshow :D no ale film musi być dobry bo reklame robicie niezłą juz :D :D :D kiedy ujżymy dzieło w pełni?:D Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 heh fany slideshow :crossy: no ale film musi być dobry bo reklame robicie niezłą juz :P :D :D kiedy ujżymy dzieło w pełni?:D Film mógłby wyjść już, ale jeszcze czekamy na nagrania od wszystkich znajomych, bo po co komu 3 minutowy filmik... każdy zawsze coś nagrywał, tylko teraz trzeba od wszystkich wyciągnąć :D Jackuzy, nie martw się, Ciebie też to nie ominie, odezwij się na gadu, potem dostaniesz dalsze instrukcje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 juz niedlugo podejrzewam ze do konca tego tygodnia go wrzucimy :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIGpapaSMURF Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 http://filmy.scigacz.pl/dupontandco nie jest to brudny film ALe co oni wyprawiaja xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi