RudyXJ Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 to jakbys znalazł to tez poprosze ;0 FJutem na kole?? hehe , nieźle ... Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 to jakbys znalazł to tez poprosze ;0 FJutem na kole?? hehe , nieźle ... Dlaczego nie, nawet goldasem się da :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:maniek:.. Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 >Dlaczego nie, nawet goldasem się da :) fakt! bylem swiadkiem jak kolo na zlocie na GL1500 jezdzil na kole ;-)i nie powiem nawet dosc sprawnie przod sie unosil ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabster Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Jak wygląda sprawa z awaryjnością tych motocykli?Przymierzam się na wiosne do zakupu GSXF-a i prosiłbym o jakieś opinie i uwagi na temat tego motorka. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 No jeżeli FJ to turystyczne moto to ja nie wiem czym się sugrujecie. Pozycja półleżąca bolą rece po dłuższej jeździe. Kanapa i pozycja pasażera sprawia że ten przy każdym chamowaniu wciąż leży na plecach kierowcy co po dłuższej trasie jest męczące. Orginala szyba jest niska i praktycznie nic nie daje. Owiewka pod silnikiem powoduje że pokonanie wysokiego krawężnika sprawia problemy. Moim zdaniem turystyka i FJ to nieporozumienie. Mam też starego GSX na którym pozycja jazdy jest klasyczna. Dużo lepiej nim się podróżuje. Ani ręce ani plecy nie bolą. Pasażer siedzi wygodnie. Lekki teren też nie jast problemem. Jak ktoś szuka moto do turystyki to polecam raczej GSX 1100G lub jakąś Inzumę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (...) Jak ktoś szuka moto do turystyki to polecam raczej GSX 1100G lub jakąś Inzumę. hmm... a ja zaprotestuję: nakedy nie bardzo się nadają. nawet jeśli teoretycznie bez siłowania się z wiatrem można lecieć do 110-120kmh, to na dłuższą metę jest to męczące. sprawdzone na golasie i porównane z motocyklem z owiewką. zaś montaż samej tylko szyby - jak mnie pouczali kiedyś bardziej doświadczeni forumowicze - wpływa niekorzystnie na prowadzenie, ponieważ ta opiera się na kierownicywynika z tego, że przynajmniej częściowa owiewka jest niezmiernie miłą rzeczą podczas dłuższych jazd (niekoniecznie szybkich, bo sam najczęściej jadę 100-110 i wystarcza)jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzorzo Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 (edytowane) Akurat dzisiaj założyłem dość sporą szybę do gsx-a 1100 G i testy nie wykazały pogorszenia prowadzenia. Złośliwi powiedzą ,że ne ma czego pogarszać :icon_exclaim: - przy tej masie i kącie główki ramy, szyba nie ma za dużo do powiedzenia, a komfort jest wyższy. Aha no i gsx G ma KARDANA. :icon_razz: Edytowane 21 Sierpnia 2007 przez rzorzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Akurat dzisiaj założyłem dość sporą szybę do gsx-a 1100 G i testy nie wykazały pogorszenia prowadzenia. (...) mnie też na xj600 szyba nie przeszkadzała (wąska, wysoka, puig storm chyba się nazywała), ale uczeni w moturach oświecili mnie niegdyś, jakie to-to ma zgubne wpływy. to się teraz ową wiedzą postanowiłem podzielić :icon_rolleyes: i jak się okazuje nie do końca słusznie...jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi