Gość filip1 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Witam Kto wybiera sie z okolic warszawy na zlot na początku wrzenia? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 ale gdzie ten zlot??????piękne maszyny, chętnie bym obejżał..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość filip1 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 ale gdzie ten zlot??????piękne maszyny, chętnie bym obejżał..... W strykowie koło Łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marelx Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 moze jakies szczegółyja bardzo chętnie sie wybiore(z Torunia)pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość filip1 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 moze jakies szczegółyja bardzo chętnie sie wybiore(z Torunia)pozdr Na stronie intermotors będą szczegóły, narazie wiem że będzie 2 września a co i jak będę moze wiedzial w poniedziałek bo jadę na przegląd. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 tez o ty slyszalem. jak bedzie znosna pogoda to sie wybiore. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregmoto Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Ja jadę z Warszawy z kumplem więc możemy się jakoś umówić.Zadzwonię do jeszcze jednego znajomego na T-birdzie z Ciechanowa bo też miał zamiar jechać,więc byłoby weselej razem.Jak kto chce to podam nr. telefonu na priva to się dokładnie umówimy. ;) Aha,dobrze by było zarezerwować sobie domek,ceny to 110,- bez łazienki i 150,- z łazienką (od pary) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość filip1 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Ja jadę z Warszawy z kumplem więc możemy się jakoś umówić.Zadzwonię do jeszcze jednego znajomego na T-birdzie z Ciechanowa bo też miał zamiar jechać,więc byłoby weselej razem.Jak kto chce to podam nr. telefonu na priva to się dokładnie umówimy. :) Aha,dobrze by było zarezerwować sobie domek,ceny to 110,- bez łazienki i 150,- z łazienką (od pary) W razie jakby co to mój nr 502613227. Ja mam zamiar jechac w piątek i wrócić w sobotę. Mi zaprponowano domek za 80. "Mam zamiar jechać z zastrzeżeniem że żona nie postai ultimatum" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregmoto Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 W razie jakby co to mój nr 502613227. Ja mam zamiar jechac w piątek i wrócić w sobotę. Mi zaprponowano domek za 80. "Mam zamiar jechać z zastrzeżeniem że żona nie postai ultimatum"zgadza sie 80 zł ale za jedną osobę.Ja miałem zamiar jechać na sobotę i niedzielę,ale może jeszcze coś się zmieni.Swoją drogą to ja biorę ze sobą swoją połowicę, i po sprawie!Wypróbuj!!! :) To działa... :biggrin: .choć niesie za sobą pewne komplikacje.............. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marelx Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 no ja jade raczej na 99% w piatek i wracam w sobote. Biore plecaka (kumpel, akurat sprzedal moto i raczej nie zdazy do zlotu nic kupic)a w przypadku dodatkowej osoby na jednym motorze oplata wynosi 110zl za pare hehe;to wtedy narta (moj numer fona 506009353) :D ps. bedzie scianka wspinaczkowa, a to mnie kreci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIOGUN Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Witam chłopaki napiszcie gdzie to dokadnie jest i czy ktoś jedzie z rejonu Kalisza , ja pojadę w sobotę rano o 8-mej będę wyjeżdżał z Kalisza pozdo. dla wszystkich Shogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość filip1 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 zgadza sie 80 zł ale za jedną osobę.Ja miałem zamiar jechać na sobotę i niedzielę,ale może jeszcze coś się zmieni.Swoją drogą to ja biorę ze sobą swoją połowicę, i po sprawie!Wypróbuj!!! :D To działa... :icon_mrgreen: .choć niesie za sobą pewne komplikacje.............. ;) Ale nie mam kosza dla syna 8 tygodni. To jest dylemat.... do tego właśnie dziś znalazł się w szpitalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek20 BSA A65 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 sie ma ten zlot to sie nazywa bodajże śladami bitwy nad Bzurą... ale nie chce nic mówić, zlot tworzą ludzie, a opowiecie jak było sami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 :D A apriliowiec moze sie dolaczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 :D A apriliowiec moze sie dolaczyc? Gdzieś czytałem, że każdy triumfowiec może zaprosić jednego nietriumfowca. Może ktoś cię zaprosi ;)?Ale o szczegółach tej akcji będą lepiej wiedzieli triumfowcy.pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi