Qóba Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Fajna, gratuluje zakupu, jak za taką kasę - super :buttrock:Bezawaryjnej jazdy życzę :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Fajny sprzęcik za dobrą kasę. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Fajny sprzęcik. GRATULACJE Przy okazji jest możliwość rejestracji CZ w co bardzo wątpie... POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Gratuluje... Bradzo fajny motorek :icon_twisted: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Fajny sprzęcik. GRATULACJE Przy okazji jest możliwość rejestracji CZ w co bardzo wątpie... POZDRO Wlasnie po to to kupilem :icon_twisted: Gratki super maszynka!!!!!!!!!Korde widze ze coraz wiecej osob ma 2 moto w garazyku moze i ja bym sobie kupil jakiegos wymiatacza W garazu mam 4 :buttrock: Motorynka i simsonek jeszcze :biggrin: Tak to jestem zadowolony z sprzeta. Dziekuje wszystkim za gratulacje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volks Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 oby sie przyjemnie i bezawaryjnie jedzilo, zebys czerpal jak najwiecej satysfakcji z tej wspanialem pasji. GRATULACJE ! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroMCZ Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 A ja mam jeszcze komarka na którym załapałem tego bakcyla... :P Stoi i się kurzy, ale jeszcze kiedys mu pajęczyny powymiatam :crossy: Rocznik chyba 68' na pedały :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi